Kiecoo Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Czy ktoś kto maładowarkę mikroprocesorową BOL DATA i mógłby mi odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie? Czy można w jakiś sposób wyłączyć to irytujące piskanie przy wolnym ładowaniu bo nie wyobrażam sobie jak można wytrzymać 24h nieprzerwanego przenikliwego piskania żeby w pełni naładować akumulator. Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Może daj link do ładowarki bo jakoś wątpię żeby ktokolwiek chociaż słyszał o takiej. Quote Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Nie da się, piszczą cewki / kondensatory. Quote Link to post Share on other sites
Kiecoo Posted December 25, 2008 Author Report Share Posted December 25, 2008 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2931 Źle się wyraziłem to nie jest nieprzerwane piskanie tylko tak co 5 sekund rozlega się pisk i to dość głośny i przenikliwy (zakładam że to jakiś beeper). Quote Link to post Share on other sites
Kiecoo Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 Ale ona piszczy nawet zaraz po rozładowaniu wiec to chyba nie to. Quote Link to post Share on other sites
heini Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 A jakieś inne wrażenia z używania tej ładowarki... Problem z pikanie minął?? Przymierzam się do zakupu takowej i nie wiem, czy nie lepiej wydac ciut więcej na ANSMANA. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts