Bojeq Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Witam Niedawno zakupiłem tytułową berettę i mam z nią problem. Otóż hop-up działa aż za dobrze. 0,2 latają do nieba prawie, że od razu zaś 0,25 podrywa do góry już tak na 10-15m. Wystrzelałem z niej co najmniej 400 kulek i nic dalej to samo. Czy możecie mi poradzić co z tym zrobić myślałem ostateczne żeby na wycior nałożyć papier ścierny i trochę hop'a zeszlifować ;-) ale to chyba głupi pomysł. Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Bardzo. Wystrzel drugie tyle kulek, powinno pomóc. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted November 26, 2009 Author Report Share Posted November 26, 2009 nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj... Po tym prawie roku beretta na kulkach 0,25 śmigała aż miło... Jednak ostatnio kupiłem kulki Xtreme'a (również 0,25) i nagle tyłek. Znowu kulki lecą w niebo... jako, że miałem resztkę Gunfire'ów to wypróbowałem je i to samo... Co mam zrobić? Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Bo gumka mróz poczuła. That's all. "Rozgrzane" lepiej kręcą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts