Styku Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Witam. Posiadam M15A4 ze stałą kolbą od Classic Army. W najbliższym czasie chciałbym dokupić sobie magazynki i tu pojawia się pytanie. Jakie magazynki innych, tanszych firm pasują do owej repliki? Czy może dozbierać troszke $$ i kupić sobie magazynki CA (ktore tanie niestety nie są). Chcicałbym kupić sobie z 2-3 mid capy. Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Powiem ci tak, g&p się tną, ale po popracowniu nad nimi można uzyskać dobrego maga-ale tanie nie są, z KA ludzie też na tym forum narzekają, lowy z p&j- dobre albo do bani, w zależności od dostawy. Nie pozostaje ci nic od CA, ale jest pewien dinks: http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ma...ld_6_szt_130_bb http://www.bron.pl/bron_pl/asg/produkty/ma...16_6_szt_130_bb wychodzi albo 37,5 zł albo 43,3zł tylko trzeba znaleść kogoś kto kupi razem z tobą, pozdrawiam Prezes PS: Używanie ,,szukaj" nie boli. Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Mi mag hi-cap z boyi podaje cudnie, ale to hi-cap, mój kumpel ma 8 real-cap'w po 20 BB podają mu w M15 bardzo dobrze, co dla niego jest ważne bo jest parasnajperem w drużynie... kupił je za ok 20 zł/szt. ale nie pamiętam firmy, STAR chyba... pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Weź po prostu paczkę 8 magów MAG'a. Problem z głowy. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Ja mam lowy P&J i działają. xD Quote Link to post Share on other sites
Prezes_____ Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 (edited) No widzisz, tobie chodzą wyśmienicie, a niektórzy klną jak szefcy Edited January 10, 2009 by Prezes_____ Quote Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted January 14, 2009 Report Share Posted January 14, 2009 Low Capy za 40-50 zł są bardzo dobre. Siedzą pewnie w gnieździe, ładnie podają. Ja tylko miałem problem, że mi low cap się rozerwał na samym początku jak wyciągałem z gniazda. Sprawę załatwiłem klejem. Quote Link to post Share on other sites
Fear Factor Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 [edit] Oczywiście chodzi mi o magi CA. Quote Link to post Share on other sites
Chumi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Z kumplem zamówiliśmy 10 real i 10 mid capów STARa. Podją kulki bezproblemowo, do realcapów uwag zasadniczo nie mam. Co do midów to lubią się czasem zaciąć ale tylko moje, kumpla śmigają bezproblemowo. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 mam magi różnych firm mag - działa super ca- bez problemu g&p - no kto by pomyślał ale są czasami problemy z podawaniem pj - kijem przez szmate nie tykać boyi - nie jest źle do momentu aż się nie urwie bolec trzymający bebech w metalowej kopercie - wtedy jest masakra stara pożyczałem od kumpla swego czasu i albo to była wadliwa partia albo coś. Sprężyna była za słaba by mniej więcej 20-30% ostatnich kulek nie podaje. Quote Link to post Share on other sites
Styku Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Nie chce zakładać nowego tematu bo che sie tylko upewnić, dlatego pisze tu: czy magazynki Hicap 300 P&J i Boyi pasują do m15a4 ca? Edited March 9, 2009 by Styku Quote Link to post Share on other sites
MetalSlug Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Hi-cap BOYI pasuje, przynajmniej do mojej m15 sportline. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts