dragster Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Witam, znalazłem podobny temat z którego niczego czego chce sie nie dowiedziałem :wink: Proszę, żeby każdy kto wie jaka kabura jest dobra dla Desert Eagle, podał link do niej. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 http://www.bron.pl/content/view/full/17748 Jednak wydaje mi się że do dużych pistoletów może być każda. Najlepiej idź do sklepu i się zapytaj. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Jednak wydaje mi się że do dużych pistoletów może być każdaJak czegoś nie wiesz, to nie pisz, bo piszesz głupoty. Quote Link to post Share on other sites
Zelber Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Po 1 Kabura z linku jest do cuda zwanego "Desert Eagle COMPACT", który jest krótszy od "prawdziwego o 7 cm. Po 2 http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1809 Po 3 Jak czegoś nie wiesz, to nie pisz, bo piszesz głupoty. Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted January 10, 2009 Author Report Share Posted January 10, 2009 (edited) dobra rozszerze, chodzi mi żeby odezwali sie ci co maja Deserta i używją do niego kabury i TU napisali jakiej używają (+ link) Grzechotnik Wiadomo, że najlepiej iść do sklepu ale wtedy po co mi forum? Edited January 10, 2009 by dragster Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 10, 2009 Report Share Posted January 10, 2009 Ok Mam Deserta od CG chyba najcięższy klamot tego typu... Próbowałem kilku kabur i wiem na dzis jedno: Nie ma żadnej udowej kabury kóra nadaje sie do sensownego poruszania się z tym żelastwem. Jasne sa takie w której ładnie "leży" i wygląda ale po pierwszej próbie przebiegnięcia się z nim trafia człowieka szlag. Wg mnie (choc nie próbowałem) jedyne sensowne rozwiazanie to porządna kabura na kamizelce/pasie. Nie polecę nic bo zrezygnowałem w pewnym momecie i traktuję DE jak wiatrówkę, czasem sobie strzelam do "puszek". Quote Link to post Share on other sites
dragster Posted January 10, 2009 Author Report Share Posted January 10, 2009 noi rozwiałeś moje wszelki wątpliwośći, mam nadzieje że ten temat pomoże również innym. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts