MetalBoy Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 No właśnie jak to z nimi jest?? Potrzebuje opinii ludzi którzy takowe magi posiadają. (Temat tutaj pewnie nie pasuje ale w dziale "Dla zielonych" Nie moge pisać. Ponoć jakiś brak uprawnień) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Chodzi o te LowCapy na 50 kulek z atrapami nabojów? A co ma z nimi być?:> Już o nich było o ile się nie mylę. Sam posiadam cztery sztuki i wszystkie bardzo ładnie podają. Całkiem nieźle wykonane, pewnie siedzą w gnieździe. Nie grzechoczą i nie trzeba nakręcać dlatego HiCap poszedł w odstawkę :) Polecam Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kolega zakupił dwie sztuki Low Capów DBoy do G36. 1) Uszka się szybko skruszyły. 2) SRC G36 - magazynki trzeba było "dobijać" do body, a i tak wypadały. 3) JG G36C - jak wyżej. 4) CA G36C - jak wyżej. Jeśli koledze Pietraszce chodzą to gratuluję. U nas nie działały i zrezygnowaliśmy z nich. Każdy kupuje LowCapy CA. Wiem, że na taiwangunie są magi P&J. Tych nie testowaliśmy jeszcze. Quote Link to post Share on other sites
MetalBoy Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 Aha. Czyli narazie wezmę sobie 4 sztuki i będę testować :) Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Kolega zakupił dwie sztuki Low Capów DBoy do G36. 1) Uszka się szybko skruszyły. 2) SRC G36 - magazynki trzeba było "dobijać" do body, a i tak wypadały. 3) JG G36C - jak wyżej. 4) CA G36C - jak wyżej. Jeśli koledze Pietraszce chodzą to gratuluję. U nas nie działały i zrezygnowaliśmy z nich. Każdy kupuje LowCapy CA. Wiem, że na taiwangunie są magi P&J. Tych nie testowaliśmy jeszcze. mam zarówno low-capa jak i hi-capa w replice jg i 0 problemów- siedzą pewnie i mocno, nic nie trzeba dobijać.... Edited January 16, 2009 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Kolega zakupił dwie sztuki Low Capów DBoy do G36. 1) Uszka się szybko skruszyły. 2) SRC G36 - magazynki trzeba było "dobijać" do body, a i tak wypadały. 3) JG G36C - jak wyżej. 4) CA G36C - jak wyżej. No to faktycznie nieciekawie :???: W każdym razie ja używam dokładnie TYCH magazynków i jestem z nich bardziej niż zadowolony. W mojej G36C JG siedzą bardzo pewnie. Uszka faktycznie wyglądają na delikatne ale ja nie łączę magazynków i póki co jeszcze się trzymają. Poza tym mag jest bardzo solidny, nie boję się upuścić go na ziemię przy zmianie. Quote Link to post Share on other sites
suchy1992 Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 A ja mam 2 Low Capy od P&J (właśnie te) i podają bardzo dobrze tylko mam problemy z ładowaniem kulek. Pisze, że wchodzi 48, a na 40 kulce już jest wielki opór. Myślę, że trzeba to porządnie nasmarować (widocznie nie zrobiłem tego porządnie). Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 p&j to boyi tak naprawę. co do kulek to tam faktycznie wchodzi mniej u mnie ok 46... Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Mam jeden taki magazynek. W CA i JG podał i wchodził elegancko. Ale tak w ogóle to trzeba było go rozebrał i złożyć, bo nie chciał z początku w ogóle działać. Ale teraz śmiga jak złoto. ;) Quote Link to post Share on other sites
psyhomantis Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Mam pytanie co do magów tej firmy. Chodzi mi o bębenkowego hi-capa. Cena jest kusząca ale... czy to w ogóle działa? http://www.max24.pl/produkt,1854992,boyi-d...amp;pF=&pT= Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts