Kaczma Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Do wyboru mam Systeme, Classic Army i King Armsa. Która najszczelniejsza? Komora będzie chodzić z gumka i precką systemy :mrgreen: Link to post Share on other sites
michalll Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ta która najlepiej pasuje do reszty repliki :roll: Link to post Share on other sites
Kaczma Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 Pytam się która jest najszczelniejsza... Link to post Share on other sites
Kaczma Posted January 16, 2009 Author Report Share Posted January 16, 2009 Dobra może inaczej: m4 JG z precką i gumką systemy. Potrzebuje komory HU do 130 zeta najlepiej z taiwanguna albo specshopu, ale jeśli będzie z innego sklepu to wliczcie w te 130 przesyłkę. Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
Biper Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Najlepsze opinie zbiera chyba Komora King Armsa. Link to post Share on other sites
michalll Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Pytam się która jest najszczelniejsza... Komora szczelna? Szczelne to musi być łączenie z lufą, dobre dopasowanie do gearboxa i lufy zewnętrznej, stabilność. Najciekawsze komory to KA i Prometheus, ale każdy chiński aeg jest inny... http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=...7&hl=komora Link to post Share on other sites
augustox Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Trochę się naczytałem na temat komór HU, i wysunąłem parę wniosków... Classic Army jest dobra,ale Systema lepsza,mniej więcej po jednych pieniądzach.Najlepsza jak już wspomniano to King Arms Zaciekawiła mnie komora HU Elementa, niestety jest ona plastikowa ale pisze że "wzmacniana" Userzy pisali że szczelność na poziomie KA.HU Elementa kosztuje ok 50zł :) Link to post Share on other sites
jackobi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Mam elementa/GFC i jestem z niej zadowolony. Stockowo miałem komorę boyi na której replika wyciągała 360 fps. Dziś na chrono dała 415 po wymianie na elementa. Dodam, że replika śmiga na ubitym m120 więc wynik jest dla mnie bardzo zadowalający, na świeżej sprężynie byłoby pewnie 420-425 Link to post Share on other sites
Antol Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Temat był poruszany wielokrotnie, wystarczy poszukać. Zamykam Ja tam bym wywalił ;) thor_ ps Ale byłeś szybszy więc szanuję ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts