Ace Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 czy miał ktoś z was przyjemność kozystania z tego sklepu ? i jak z ew. doświadczeniami ? na allegro osoba która sprzejae ubrania z ego sklepu ma sae pozytywy, tylko jeden neutral. warci są by tam kupować ? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 ja kupowałem sobie jako prezent na gwiazdkę :D i wszystko było lux :D co prawda mieli jakieś problemy z materiałem, bo na granicy nie przeszedł, ale w nagrodę za dodatkowy tydzień czekania mogłem sobie wybrać jakieś dodatki o wartości 30 zł. jestem naprawdę zadowolony-profesionalnie i szybko mimo wyżej wymienionego problemu :D Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 a nie wiecie czy można kupić u nich same polskie falgi ? bo napisai że przy zamówiniach pow. 135 zł dają faleg a ja mam chrapke na taką :) Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 taaaa.... flagę dają, kupić nie można... tylko że flagę dają sztuk 1 (słownie-jedną flagę).. ja naszyswki kupowałem na allegro, tam często są zreguły 2zł za 2 sztuki.. Quote Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 ja korzystalem z roznymi czasem bardzo "udziwnionymi" zamowieniami - iszczerze polecam. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 a możecie mi powiedziećjak wygląda prawa z ociepleniem i wzmocnieniami ? tzn czy bez ocieplenia da sie chodzić normalnie w zimie przy jako takim wietrze ? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 ja żadnych ociepleń nie mam a jakoś przeżyłem tą zimę :D mam za to oceplenia na kolanach i łokciach, a tak na wszelki wypadek :D materiał jest naprawdę porządny i moim zdaniem nie ma co ładować kasy w ocieplenie, lepiej dorzuciźć sobie jakieś kieszenie. Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Kupilem u nich moje ciuchy do ASG i jeszcze kurtke (zaoferowali calkiem sympatyczny upust wiec skorzystalem). Jakosc b. dobra, co prawda uszyli troszke za dlugie rekawy i nogawki ale szybko to skorygowalem :D Wzor kamuflazu (u mnie flecktarn) bezbledny, a w kurtce chodze na co dzien bo jest w sam raz na zimne deszcowe dni. Jednym slowem polecam :lol: Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 24, 2004 Author Report Share Posted March 24, 2004 Witam, oczywiście możemy zrealizować takie zamówienie, byłaby to raczej bluza, niż koszula, bo koszula z dolnymi kieszeniami i krótkim rękawiem będzie wyglądać śmiesznie, ale jeśli tak by miało być to również możemy zrobić. cena takiego kompletu jak Pan opisuje to 150zł -----Original Message----- From: Ace [mailto:***] Sent: Wednesday, March 24, 2004 4:35 PM To: majma@go2.pl Subject: ile kosztowało by w Waszej firmie uszycie: koszuli zapinanej na guziki z 4 kieszeniami: 2 na piersiach i 2 na brzuchu, i wzmocnieniami na łokciach, oraz spodni [normlanych nie ogrodniczek] z 2 kieszeniami bojówkowymi i 2 kieszeniami na pasie, wzmocnieniami na pośladkach i kolanach. wszystko w kolorze moro opłaca sie ? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 ja się tam nie znam :? ale chyba tak-ja za swój dałem 160 zł i mam: -koszula ze wzmocnionymi łokciami, kapturem na zamek błyskawyczny, tj. odpinanym i dwiema dodatkowymi kieszeniami na piersiach -spodnie ze wzmocnienieami na kolanch i dwiema kieszeniemi bojówkami Quote Link to post Share on other sites
Nickczemnik Posted July 10, 2004 Report Share Posted July 10, 2004 A powiedzcie jak maja sie te ubrania do polskiego plamiaka. Tez beda tak trzymac wode jezeli zamowilbym z matrialu polish woodland? Lepiej zamowic u nich czy kupic na allego plamiaka? Quote Link to post Share on other sites
chudina Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Tak, jest to replika M1, takiego jak noszą również amerykańskie jednostki SWAT. Jest to tworzywo sztuczne, włókna. Tak, flektarn możemy również wykonać. -----Original Message----- From: Chudina [mailto:chudina@interia.pl] Sent: Monday, February 13, 2006 10:05 PM To: mateusz@strojemoro.pl Subject: pytanie o hełm US z pokrowcem 1. Czy nadal macie w ofercie replik hełmu US z pokrowcem po 50zł?? 2. Jesli tak to czy jest to replika M1, Fritza czy innego hełmu?? 3. Czy mógłbbym otrzymać jego zdjęcie oraz opis z jakiego jest materiału itp.?? 4. Czy jest mozliwe aby pokrowiec był w kamuflażu flecktarn?? hmmm...strange :roll: ja sadziłem ze hełm M1 był stosowane podczas II wojny światowej a nie jest aktualnym hełmem SWAT ale mogę się mylić.. Jesli tak to proszę mnie oświecić... Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 SWAT nie uzywa m1 . ale wydaje mi się , że Panu w sklepie pomieszał się fritz z m1 . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts