pidzejfat Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Czy magazynki od tego colta są wymienne z jakimiś innymi ? No kopia TM, czyli tercel/bell/army podejdą... Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Tercel nie podejdzie bo jest kopią WA, TM się trochę różni. Zatem na pewno podejdzie TM oraz KJW (w moim bell'owkim magu mam obecnie założone szczęki KJW i śmiga super). Army raczej też nie ponieważ jest kopią WE (jakby co to mnie poprawcie). Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Nie prawda. Tercel jest kopią Tm, więc proszę nie wprowadzaj ludzi w błąd. (Jeżeli się "trochę" różni to podaj mi różnice) Tak samo Army, też jest kopią Tm, jak ty wymyśliłeś niby, że Army to WE? Nikt nie robi kopii WE bo są po prostu nędznej jakości, a TM wyznaczył akurat tutaj wysoki poziom i to na tym się wzorują Chińczycy... Co do KJW to też magazynki powinny pasować (wersje na GG, bo na co2 ma frame od Hicapy) Także radzę sprawdzić i odświeżyć informacje :wink: Edited October 3, 2010 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts