punisher3456 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Ja także kupiłem tą replikę u krakmanów za 219 zeta. Jest to moj pierwszy "profesjonalny" AEG :-P . Jestem z niego bardzo zadowolony. Z 20 metrów da się w kogos trafić. Według mnie to sie bardzo opłacało. Pozdrawiam Punisher Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Wymień gumkę to będziesz spokojnie z 45 ludzi ściągał jedną BB . Quote Link to post Share on other sites
QlimaX Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Na taiwanie nie ma już tej repliki. Ktoś wie czy ma być znowu wprowadzona ? Jestem bardzo zainteresowany, a chyba za późno.. Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 jest we zbrojowni zdaje się, ale cena mało promocyjna niestety.... Teraz bardzo trudno będzie dostać coś w tej cenie... Chyba pozostaje polowanie na mp5 od galaxy Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Właśnie dotarł do mnie tłumiczek z silesia factory- jest to tłumik micro( standardowo 80 mm , 35 mm średnicy), ale poprosiłem jeśli to możliwe o skrócenie go do 6-6.5cm. To co dostałem ma dokładnie 67 mm długości, wygląda na replice bardzo fajnie i do tego nawet zauważalnie ją wycisza( co przy tak nikczemnej długości jest nie lada sukcesem) Sorry za jakość fotki ale niestety z fona Moim zdaniem z tłumikiem replika zyskała na charakterze. ps. zakupiony pare dni temu magazynek hi-cap boyi z oznaczeniami h&k nie blokował się w gnieździe- trzeba było lekko przypiłować mocowanie w magu. Magi od kolegi tej samej firmy ,ale bez oznaczeń były nieco ciaśniejsze ale zaskakiwały, mid-cap firmy mag też siedzi bez modyfikacji. Jak widać z chińskimi akcesoriami nigdy nic nie wiadomo- no ale parę minut zabawy z pilnikiem i po problemie Edited March 11, 2009 by 99TOMCAT Quote Link to post Share on other sites
punisher3456 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Mógłbym prosić linki do magazynków real lub mid-capów do tej repliki. Na taiwanie są z P&J ale podobno nie pasują do stubbiego. Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Punisher Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ja mam low capy Boyi i pasują idealnie do stubbiego. Żadnych zacięć, podają wszystkie kulki. P.S. Mój Stubby ma przebieg już ok 10k kulek na batce 9,6 i działa bez problemów :) Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
QlimaX Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Kolejne pytanie. Czy ktoś kupował tą replike z Gunfire ? Na gunfire dają 360 FPS, a na Taiwanie ? Quote Link to post Share on other sites
99TOMCAT Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Poprawcie mnei jeśli się myle, ale na gunfire nie ma tego jg co najwyzej gfc z metalowym body oraz a&k ale też repliki nie kosztują 220zł a 600-700.. Ja osobiście mimo sympatii dla swojego maleństwa nei wydał bym takiej kasy na tę repliczkę... Do tego jak ktoś szuka fps-ów to raczej nie kjupi normlaną emkę , bo to jest wybitnie do cqb i tam się sprawdza świetnie... Ps. Tak swoja drogą to widział ktoś w Polsce lufę precyzyjną 180mm? Po zamontowaniu tłumiczka mam miejsce na max 190mm lufę i troszkę żal mi montować 140mm systeme. Ideał to wsadzenie promyka 180 ;-) Wiem wiem to podwaja wartość repliki ale miałem okazję odczuć różnice między systemą i promykiem . Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Ja mam z TaiwanGuna i ma 360 FPS mierzone na chrono. Różnica miedzy tym za 220zł z JG, a tym za 600zł z GFC jest chyba tylko w body i baterii. JG ma 8,4 V a GFC 9,6 V. Zasięg i skupienie takie same. Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts