Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem z dysza z zestawu Bore Up

Recommended Posts

Witam.Zainstalowalem w swoim AK 74 Boyi zestaw Bore Up Gaurder.Zmierzlem ze dysza z zestawu borka jest krotsza od stockowej o 0,58mm.Bo zlozeniu GB z dysza z zestawu + SP120 na chrono wskazywalo mi ok 300fps.Teraz chcialem zmienic dysze na stock ale nie wejdzie poniewaz ma srednice wewnetrzna za mala.I co mam teraz zrobic???Jaka dysze kupic????Dalo by rade rozwiecic ta dysze???Dodam ze mam komore hopa stock i gumke silikon Systema.Prosze o szybka pomoc!!!

Napisales ze od borka jest krotsza ... przeciez jej nie przedluzysz...

Chyba ze jakos kosmicznie ci sie uda.

mozna wlasnie kombinowac z przycieciem komory hopa - ale tu pojawi sie zonk bo nie beda podawac ci magazynki - przeciez otwor na magazynek tez sie przesunie ;)

Ogolnie masz problem.

Napisales ze od borka jest krotsza ... przeciez jej nie przedluzysz...

Chyba ze jakos kosmicznie ci sie uda.

mozna wlasnie kombinowac z przycieciem komory hopa - ale tu pojawi sie zonk bo nie beda podawac ci magazynki - przeciez otwor na magazynek tez sie przesunie ;)

Ogolnie masz problem.

Ta dysza http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1504 ma 24.78 mm a w stock mam ok 20,5 mm nie pamietam dokladnie.Wlasnie ta bym kupil i skrocil.