Czeczot Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Mam pytanie czy ktoś może przypadkiem wie jak odnoszą się przepisy włoskie do polskiego munduru. Tzn czy jakiś Carabinieri przyczepi się do mnie jeżeli mam na sobie kurtkę wz 93 z polskimi flagami na ramionach. Quote Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 A jak sądzisz- czy we włoskich przepisach znajdują się zapisy odnośnie każdego munduru istniejącego na Ziemi? Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 czy we włoskich przepisach znajdują się zapisy odnośnie każdego munduru istniejącego na Ziemi? Jasne i mają jeszcze na wszelki wypadek przepisy na mundury z MArsa i Plutona ;) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 A jak myślisz? Czy ustawodawcom obce są zwroty typu "innych armii", "służb mundurowych innych krajów" itd? Od razu mówię, że nie odpowiadam na post czeczotki, bo nie znam odpowiedzi, tylko na post sgt.Chaosa. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Czeczotka, jeżeli masz konto na MP.net, to spytaj niejakiego "tenda" - to fan airsoftu z Wenecji. Jeżeli nie masz, to daj mi znać - puszczę mu priva z Twoim pytaniem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts