zombie_snake Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Jest może jakiś airsoftowy tłumik dźwięku podobny do tegoż z C8? Quote Link to post Share on other sites
junek Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 (edited) 2 pytanka. Czy L119 jest spotykana u RMC? I czy znajdę w PL gdzieś metal body czy tylko sprowadzane? i jak najlepiej zrobić konwersję? (z czego) - m4a1 czy m733? chyba to 2, prawda? ;> - do tego przedłużenie lufy - metalowe body - wymiana lufy wewnętrznej chyba w takim razie tez wchodzi w grę o czymś jeszcze zapomniałem? ;> Edited March 26, 2010 by chester Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 (edited) Chwyt pistoletowy Guardera, gumowa stopka kolby, np. CA, "pełna" obejma lufy przy muszce. Metal body na kilka sposobów: - sprowadzenie body z oznaczeniami L119A1 - znalezienie w PL body C8 ( możliwe :) ) - kupno zwykłego body metalowego i grawerka Co do lufy. Do M733 dodajesz zwykłą przedłużkę z M4 (odpowiednio wystylizowaną) i mnije więcej masz. Do M4 to najlepiej kupić lufę z CQBR (10,5 inch) i dokupić predłużke z asgshopu. Edited March 27, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 http://dragonredairsoft.com/catalog/index.php?cPath=31_36 W tym sklepie mają, a raczej będą mieć niedługo jak się odgrażają, body z oznaczeniami L119. Na razie niedawno dotarły z oznaczeniami Kanadyjskich C8. Lufę zewnętrzną z oznaczeniami też tam możesz kupić i wygląda na to że są aktualnie na składzie. Kupowałem u nich parę razy (body z poprzedniej serii produkcyjnej między innymi) i wszystko było ok. Body jest naprawdę dobrej jakości, na moje oko spokojnie na poziomie CA, przyczepić można się jedynie do jakości dodatków, zatrzasku magazynka, zamka itp. Quote Link to post Share on other sites
junek Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 o to widzę bardzo ciekawie :) dzięki za info :) Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 z http://www.zeroin.co.uk/showthread.php?t=31046 Czy mozna wzorowac sie na tym tworzac replike C8? Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 A czemu nie? Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted April 4, 2010 Report Share Posted April 4, 2010 Zwróć tylko uwagę na niewielkie wgłębienie w zabudowanej podstawie muszki o którym pisał Nephilim powyżej a będziesz w domu. Większość odwzorowujących sto dziewiętnastkę go nie umieszcza. Będziesz tą część musiał wydłubać sobie własnoręcznie, najpewniej przy użyciu szpachlówki... Na tej fotce też wdać takie zagłębienie w okolicach ucha zawieszenia. Quote Link to post Share on other sites
Nephilim Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Najnowszi Model L119a1 Dzienkujie Colt Canada..... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 UUuuU! Idealnie:D A ja sie martwilem co zrobic ze skladana muszka. No i chwyt jakis taki szczuplejszy sie wydaje.. Ale ten jednoczesciowy upper to juz przesada. Nep nie martw sie, tak szybko go nie wprowadza chyba do uzbrojenia. Chyba, ze maja jakis kontrakt na wymiane po kosztach ; o Quote Link to post Share on other sites
Nephilim Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Bys sie zdziwil.. Juz jest uzywany przez rok ;) Ale tylko niktore jednostki uzywalom ich. Inne nap. normalne L119a1 ale zamiast KAC RIS to jeden takich wydluzonich od TROY. Chwyt jest normalny a nie ten gruby od Lonestar. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Wiec dostali go do przetestowania? Jesli tak, to czy w/w zmiany sa efektem ich spostrzezen co mozna zmienic w broni, czy jedynie dostali do testow, bez mozliwosci wplyniecia na projekt? Masz jakies info kto i gdzie stosowal ta bron? Quote Link to post Share on other sites
Nephilim Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Co wiem i co moge powiedziec jest to, ze Konfiguracja na Zdjenciu jest tylko propzycja. Co jest pewien, jest to ze zmienili Upper Receiver na ten ochydny IUR, wienkszosc luf niema juz Simon Sleeve und Chwyt jest znowu normalny. Jakie jednostki jakie wersjie uzywajom jeszce niewiem, ale co mi sie uklada jest to ze 22ta byla widziana z SFW ktore mialy 16" oraz 14,5" glatkie Lufy ;) ACOG pozatym tez jescze jest UOR i powoli jest zamienany na Elcan Specter DR (no chyba wieczie kto go uzywa...) Ta inna Jednostka ktora uzywa TROYe niejest mi znana, ale nie byly to Blades, Shakies albo SFSG. Pf´s uzywajom normalne 119tky. Moze UKSF Signallers.. niewiem na pewien, ale dowiem sie. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Czy mozna stosowac: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4123 Jako stopke kolby w SFW? Czy ta z kanadyjczyka ma diametralnei innny ksztalt? Quote Link to post Share on other sites
Nephilim Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Gumka muszi pasowac na stare kolby CAR a nie dla tych nowszych LE - Stocks. Oto ja wyglonda Guma od Diemaco: Poszukaj w Googlu "CAR Recoilpad lub Rubberpad" Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Weź stopke kolby Guardera. Jest na ASGShopie. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Weź stopke kolby Guardera. Jest na ASGShopie. Ok, dzieki za bezposrednie skierowanie Nep, swietne ujecia! Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 http://www.airsoftcanada.com/showthread.php?t=76944 Moze ktos niewidzial. Projekt chlopakow z zza oceanu. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Jak już wrzucamy linki do cudzych dzieł to nacieszcie oczy http://s294.photobucket.com/albums/mm118/N...l119a1/?start=0 Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Świetna galeria Wężu - dzięki. Moja sto dziewiętnastka już praktycznie gotowa , nie mam czasu posiedzieć nad drobiazgami... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Takie szybkie pytanie. Czy ktoś wie gdzie można dorwać ten poszerzony chwyt pistoletowy Guardera? Quote Link to post Share on other sites
renifer Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Jak kupowałem w asgshopie i tylko tam, o ile dobrze pamiętam, je widziałem ale już ich nie ma... Musisz wyjść za granicę - np. uncompany je ma w od i tanie. Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 http://aabde.militaryblog.jp/c6042.html Bardzo duzo sexownych zdjec, sporo konfiguracji Quote Link to post Share on other sites
operator Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Czy taka rączka RIS jak na zdjęciu nadaje się do stylizacji SASu? http://s294.photobucket.com/albums/mm118/N...rent=DSC_l1.jpg Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Jaja se robisz czy jak? Jasne że będzie pasował, czemu miałby nie pasować? Edited August 17, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts