Filiop Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Mam problem z zamontowaniem granatnika gp-30 od CA pod ak74s od boyi mianowicie, pierścienie od GP-30 są tak rozłożone że rączka granatnika nie dotyka w ogóle chwytu kałacha tylko unosi się niecały centymetr pod chwytem, czy ktoś może ma jakieś rozwiązanie na ten problem? z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Filiop Posted March 21, 2009 Author Report Share Posted March 21, 2009 chciałbym odświeżyć temat i jeszcze raz baaardzo ładnie poprosić o pomoc bo sam nie jestem w stanie nic wykombinować, znaczy wymyśliłem że można nadpiłować trochę uchwyty montażowe od GP ale słyszałem że one i tak są słabe wiec głupio by było je jeszcze bardziej osłabiać.. Ktoś może mi pomóc czy nie bardzo? :P Quote Link to post Share on other sites
Germ Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Możesz zrobić zdjęcie tego prześwitu i wrzucić tutaj? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Wiem o czym chłop pisze, W AK 104G&G miałem ten sam problem, po zdjęciu przedniego chwytu, problem znikł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts