rbrafi Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 (edited) Kupiłem ostatnio M4A1 Full metal od JG. Mam jedynie problemik z baterią. Gostek od którego kupowałem dał mi baterię 9,6V zamiast 8,4V. Nie mogę jej za żadne skarby wcisnąć :wink: . Ale nie wiem czy wszystko robie dobrze. Może ktoś ma baterię 9,6V w tym karabinku? Proszę o porady co zrobić żeby ją załadować do osłony. Proszę o szybką odpowiedź - chciałbym w tą niedziele coś ustrzelić ;). Z góry dzięki Edited January 30, 2009 by rbrafi Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Możesz latać z batką przyklejoną do chwytu za pomocą taśmy... Jeśli się nie mieści to trudno. Albo PEQ albo taśma. Quote Link to post Share on other sites
rbrafi Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Możesz latać z batką przyklejoną do chwytu za pomocą taśmy... Jeśli się nie mieści to trudno. Albo PEQ albo taśma. No dzięki, może ktoś inny powie więcej -.-' Quote Link to post Share on other sites
Huey Posted January 30, 2009 Report Share Posted January 30, 2009 Ale nie rozumiem czego oczekujesz? Jeśli pokombinowałeś i nie wchodzi to nagle magicznie nie wejdzie ,bo ktoś coś napisze innego. Miejsca jest cały czas tyle samo. Quote Link to post Share on other sites
rbrafi Posted January 30, 2009 Author Report Share Posted January 30, 2009 Tylko że ten akumulator był w zestawie i nie wiem kogo opie[beeep] za to że przychodzi mi gun i nie da się go uruchomić Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 31, 2009 Report Share Posted January 31, 2009 W dolnej połówce chwytu są takie pionowe elementy ograniczające ilosć miejsca na akumulator. Wyłam je. Quote Link to post Share on other sites
rbrafi Posted January 31, 2009 Author Report Share Posted January 31, 2009 W dolnej połówce chwytu są takie pionowe elementy ograniczające ilosć miejsca na akumulator. Wyłam je. Też o tym myślałem, ale bałem się ruszyć. Po chwili zabawy z obcążkami bateria weszła prawie bez oporu. Chwała Ci i wielkie dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Slavoo Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 A takie pytanie mam w podobnej tematyce: Czy bateria 9,6v wejdzie do frontgripa M733 tez od JG?? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Tak, na tej samej zasadzie co w M4 lub złożona z dwóch pakietów (np. 9,6V 2000mAh Strike). Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 (edited) możesz też wypatrzyć jakieś małe ogniwa i zamówić złożenie pakietu z 8 takich. Np. batimex.pl oferuje składanie pakietów. Jak komuś chce się bawić, to może poznajdować wszystkie wolne miejsca w replice, powkładać tam po jednym wszystkie 8 ogniw i połączyć szeregowo. Osobiście już wolałbym latać z baterią pod pachą... PS to było tak odnośnie "BE... ORIGINAL" z podpisu szanownego przedmówcy ^^ Edited February 2, 2009 by Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts