ziku Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Witam. mam m4 boyi so, do tego dwa magi, hicapa i lowcapa od boyi, testowalem tez z 3 inne. Problem jest prozaiczny - żaden nie podaje kulek. kombinowalem juz z tasma klejaca i innymi formami podklejania, ale nic to nie daje. Co jakis czas mag poda kulke (najlepiej robi to hi-cap), jednak zasadniczo jest sraczka. Lowcup pod zadnym kątem nie chce tej kulki dac. Jakby okragla czesc w body nie zbijala bolca trzymajacego kulki w magu, albo coś blokowało dostęp kulek do komory. optycznie wszystko wyglada spoko. a) smarowalem maga, ale moze to uczynie jeszcze raz, jakies koncepcje b) moze cos trzeba zeszlifowac? any ideas? Edited February 3, 2009 by ziku Quote Link to post Share on other sites
michalll Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 1. To nie część body tylko komora dociska zwalniacz kulek w magu. 2. Żeby komora dobrze dociskała, musi być odpowiednio ustawiona. 3. Jeżeli magi dociskane na wszelkie sposoby nie podają - próbuj z komorą. 4. Zanim zaczniesz coś szlifować itp. - pomyśl 10 razy. Szkoda zniszczyć komorę. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ja zawsze w takich wypadkach lekko szlifowałem/przycinałem bolec trzymający kulki w magu. Tak o 0,5-1mm. Nie można przesadzić bo kulki nie będą siedziały w magu. Sprawdź sobie ten sposób na jednym magazynku - jak nie wyjdzie strata nie będzie duża. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Spróbuj czy dobrze podaje do góry nogami, sprawdź czy na maxa nakręcasz hi capa i wyluzuj hop up na max-a. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts