biedul Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Ja w temacie posiadam M16A4 JG i niestety rozwaliło mi obudowę GB :-F , wiec kupiłem nową CA wzmacniana łożyska i tak dalej po złożeniu GB wszystko chodziło ładnie a gdy włożyłem silnik to zaczęło tak dziwnie żęźić :wink: inie wiem przez co to:/dodam ze to GB v2. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 a) Zrobiłeś poprawnie podkładkowanie? b) Na pewno wszystko dobrze włożyłeś? c) Wyreguluj na nowo silnik. Quote Link to post Share on other sites
biedul Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 tak na początku złożyłem tylko zębatki żeby zobaczyć czy wszystko chodzi lekko i chodziło. A i jeszcze jedno jak włożyłem ręcznie silnik do GB bez przykręcania trzymałem w reku silnik to tak nie żęźił sciana.gif a jak włożyłem w rączkę to zaczęło sciana.gif Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Nie rzęził bo był wystarczająco blisko zębatek żeby nie zorać zębatki silnikowej. Wyreguluj go dobrze i powinno być ok. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Wyreguluj śrube silnikową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts