damian09 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) tak jak w opisie ile by to około kosztowało :uśmiech: i gdzie to zrobic Edited February 14, 2009 by damian09 Quote Link to post Share on other sites
melon Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Ja kupiłem używane M15A4 Rifle i nie mam pojęcia jak i dlaczego, ale mam atrapę rury gazowej :P Jak chcesz to jutro po strzelaniu trochę to rozbebeszę i zobaczę na jakim patencie to się trzyma Quote Link to post Share on other sites
damian09 Posted February 15, 2009 Author Report Share Posted February 15, 2009 ok, to mógł bys tez przesłac foty? Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Miałem montowaną konwersję SPR MK12 do M15a4 CA. W body trzeba było wywiercić dziurę, by rura mogła tam wejść, podejrzewam, że u siebie musisz jeszcze zrobić to samo w podstawie muszki. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted February 21, 2009 Report Share Posted February 21, 2009 Atrapy rury gazowej są mocowane w otworze w upper receiverze i w otworku w podstawie muszki z drugiej strony. Dodatkowo w mocowaniu przy muszce jest to zabezpieczone małym pinem. Generalnie rurkę możesz wstawić do kazdej repliki, choć konieczne może być użycie wiertarki :) Quote Link to post Share on other sites
damian09 Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 dzieki za odpowiedz teraz juz zabiore sie do roboty Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts