gall_anonim Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Witam Mam pytanie: Gdzie można kupić mundury DPM w dużych rozmiarach. Te na allegro są na osoby niskie i bardzo szczupłe. Szukam spodni lightweight lub temperate długość nogawki od wewnątrz 85 pas 96 lub i więcej Tak samo bluza i field jacket na 190 (mam 187 cm) i ze 120 w klacie (mam 110). Czy może jest możliwośc od kogoś prywatnie kupić czy coś. (przecież jest dużo ekip wzorujących się na wojsku GB) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Najwięcej tego na ebay.co.uk... Na alle też się zdarzają. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Napisz do ArtFox'a na allegro, czasem ma więcej rzeczy niż na allegro. Kolega z ekipy jest większy i udało mu się dorwać kurtkę, z spodniami miał przeprawę bo zdecydował się na przerobienie u krawca. Okazuje się, że w UK jego rozmiar można kupić i teraz sobie pluje w brodę. I nie ma czegoś takiego jak bluza, przynajmniej nie w wojsku brytyjskim. Koszula i kurtka to owszem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts