Ghost Posted April 4, 2004 Report Share Posted April 4, 2004 http://members.lycos.co.uk/mody/ proszę...tu znajdziecie od zapierdzielenia modów i map.Znalazłem sposób jak przenieść guny z kilku różnych modów.Niedługo o tym napiszę.Na stronce jest edytor map i botów.Miłej zabawy. Link to post Share on other sites
Giwer Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Dzieki :) Gierka jest niezla, lubie w nia czasem ponaparzac jak niema nic do roboty :> :twisted: :twisted: Link to post Share on other sites
GROM_Kareem Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 spoko giera gram w klanie zapraszam do skosztowania :P klan - http://ma.ir.pl pozdro Link to post Share on other sites
pirat Posted January 19, 2006 Report Share Posted January 19, 2006 Gra jest kozacka :D polecam wszystkim ktorzy sie nudza i musza sie wyrzyc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam Pirat :ok: Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 dobra giera :) ile to razy się na lanie rzeźnie siało :twisted: Link to post Share on other sites
7.62 Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 giera jest zajefajna i do jej modowania nie potrzebne są specjalne programy wystarczy paint, notatnik, soldat i trochę umiejętnosci :) a pozatym RAMBOMATCH rządzi!!! B@ZOOKA pl server wchodżcie na mojego serwa! oczywiscia jak czynny haslo: ser Link to post Share on other sites
pirat Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 do jej modowania nie potrzebne są specjalne programy wystarczy paint, notatnik, soldat i trochę umiejętnosci Smile Yo Jak sie moduje w paincie :/ ja widzialem tylko specjalny do tego programik Jesli mozesz to napisz jak to sie wyczynia :lol: z gory dzieki Pozdrawiam Pirat :ok: Link to post Share on other sites
Yanas Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Soldat RLZ ! :lol: zrobiłem 2 mody które poki co spoczywają na moim kompie bo nie chce mi sie ich wystawiac : jeden zmieniający klimat na II wojnę światową (pozmieniałem całą broń na przeróżne PPS, Thompsony, M1 i inne a także wrzuciłem moje mapki typu Omaha ;) ) drugim modem jaki zrobiłem był... Soldat Star Wars :lol: tu także pozmieniałem całą broń na starwarsową (nawet miecz świetlny zrobiłem ;) ), zrobiłem boty żołnierzy imperium i rebeliantów i porobiłem mapki typu Tatooine, Yavin 4 i inne ;) zabawa była przednia, nawet się fajnie grało ;) co do robienia w paincie Pirat, to wchodzisz do katalogu np. weapons i tam masz wszystkie teksturki broni zapisane - odrobina wprawy i mozesz wszystko przerobic ;) w notatniku potem zmieniasz tylko nazwy i wszystko jest cacy ;) pozdrawiam wszystkich fanów Soldata :) niech Rambo bow będzie z Wami :lol: Link to post Share on other sites
7.62 Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 Pirat, przepraszam że tak długo, jakś nie widziałem tego tematu (LOL). Normalnie, rysujesz obrazek np. broni i zapisujesz go pod nazwą broni którą chcesz zamienić. A notatnik służy w tym zestawie do zmieniania nazw broni. Ja zrobiłem swojego moda właśnie w ten sposób. Ale zmieniałem tylko bronie, interfejsu nie, botów nie, map nie. A jak ktoś mojego moda chce, to na maila pisać: bazooka93@go2.pl A wie ktoś jak zrobić muzyczki do soldata? Link to post Share on other sites
leszek Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Gierka nietypowa niby platformówka ale ma ten swój styl. no w końcu MADE IN POLAND :D :D :D :D :D :D Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Ale w koncu mózg zaczyna sie gotowac ;) Link to post Share on other sites
rio Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 ja lubie soldata lecz grafika troche słaba ale i tak fajnie się sieka w niego Link to post Share on other sites
Karpiks Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 chentnie sprawdze te mody :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts