Lambert Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Witam! Chciałbym prosić o opinie na temat produktów, w tym oporządzenia tej f-my, np takiego: http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?...roducts_id=1641 Materiał, kolory, zapięcia itp. - może ktoś ma coś podobnego..? Oczywiście ostateczne pytanie brzmi: czy warto..? ;-) Dziękuję i pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 TacGear produkuje dobre rzeczy. Są nawet nieoficjalnie używane w wielu armiach, choćby niemieckich. Także jeśli ci pasuje to śmiało bież. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Damotr Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Są używane także w wielu armiach oficjalnie, np. Duńskiej. Wyroby są dobrej jakości, ale słabej różnorodności (nie uświadczysz np. ładownicy do SAWa), jednak TG produkuje wyposażenie w kilku niedostępnych kamuflażach (Duński, Szwedzki). Co do komfortu słyszałem dobre opinie, ale sam nie nosiłem. Edited February 26, 2009 by Damotr Quote Link to post Share on other sites
lup Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Ja uważam, że warto, ale to subiektywna ocena na podstawie tylko kilku produktów. :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 26, 2009 Author Report Share Posted February 26, 2009 Ok, dziękuję - w takim razie zamawiam tego chesta i sam dopiszę opinię... ;-) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 TacGear jeszcze do niedawna był właściwie poł kontraktem. Ale kilka miesięcy temu zmienił całkowicie jakość używane materiały (wszystko od materiału aż po klamry). Jakość tego chestringa będzie uzależniona od tego z jakiej partii go dostaniesz. Jeśli będzie to któraś ze starszych to wszystko ok, jeśli któraś z nowszych to nie będzie się różnił od przeciętnego chińczyka. Quote Link to post Share on other sites
Pucek Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) Jakieś żródło na potwierdznie tej wypowiedzi? Edited February 26, 2009 by Pucek Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Ronin pisze to w praktycznie każdym poście dotyczącym TacGear. Wystarczy zajrzeć do subforum o wyposażeniu niemieckiego wojska. A że jego wiedza dotycząca oporządzenia BW na tym forum właściwie nie ma sobie równych to wydaje się być wiarygodnym źródłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts