dreedoo Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 mam problem ze swoim kalachem nie wiem czy jest to wina baterii obecnie mam podpiete 500mah 7,2 v i strzela trzy razy i pada a po wyjeciu baterii sa one gorace!! stockowa batka ma 1500 mah i 8,4 mah. moze jakies zwarcie moze ktos moze mi jak laikowi powiedziec jak go otworzyc zeby sprawdzic okablowanie!! pozdrawiam dreedoo Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Skoro stockowa ma 8,4V i 1500 mAh to chyba dość logiczne, że to przyjęta przez producenta sensowna wartość i raczej uwazana za minimalną do poprawnej pracy repliki. Ciekawe czy, po wsadzeniu do ważącej 3 tony terenówki silnika od malucha, normalnie by jeździła? Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 po 1: nie ma sensu wkładać baterii o mniejszym napięciu niż stockowe. po 2: po co 2 tematy pod rząd o tym samym? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts