Shymon Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Być może nie będzie to mile widziane, ale nie robię nowego tematu, bo prawdopodobnie po jednym poście wszystko się rozwiąże :) Potrzebuję bowiem schemat repliki tego mossberga od DE ( był chyba przy instrukcji) Utknąłem przy rozbieraniu, nie mogę ściągnąć lufy zewnętrznej z części w której zawarte są mechanizmy. :poddanie: I ap ropo tematu, rozbieram go, bo pękł cylinder- był to efekt "pompowania", mój błąd. Wewnątrz części po około pół roku są bardzo zużyte. Shotgun dobrze strzelał, zasięg miał jak tuningowane aegi z 500fps, celność też niczego sobie. Jednak jakość wykonania bebechów jest kiepska, teraz poluję na jakiś porządniejszy cylinder ;-) Polecam tę broń, ale jedynie jako zastępstwo, kiedy boimy się, że padnie nam bateria, broń odmówi posłuszeństwa, etc. i nie przypuszczałem że gość który nie ma obu lewych rąk mógłby sobie z rozłożeniem tego nie poradzić. ehehe... Edited March 9, 2009 by Shymon Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Shotgun dobrze strzelał, zasięg miał jak tuningowane aegi z 500fps MUHAHAHAHAHAHAH :wink: Quote Link to post Share on other sites
Shymon Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Wiesz, to nie ja powiedziałem. Robiliśmy małe porównanie, może i nie 500fps, ale były ro te granice... I jeszcze jedno- twój post naprawdę był zbędny ;) Nie róbmy syfu. Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Robiliśmy małe porównanie, może i nie 500fps, ale były ro te granice... Tak, te granice, może o jedno zero mniej........ :wink: I jeszcze jedno- twój post naprawdę był zbędny ;) Nie róbmy syfu. To Ty przestań pisać takie głupoty, bo jeszcze ktoś przeczyta i uwierzy :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Shymon ty chyba nie wiesz ile to jest 500fps w AEGu... Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ekhm. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts