varfare Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Mam okazję kupić kolimator Walther Top Point za 50zł w 100% sprawny. Jedyną wadą jest to, że właściciel go obrzydliwie pomalował (jakieś niby-camo). Farbę da się zmyć (lub zamalować) więc to raczej nie jest problem. Pytanie brzmi: czy się opłaca? Chodzi o dokładnie taki koli: http://i48.photobucket.com/albums/f243/vsi...pg?t=1236785514 Edited March 11, 2009 by varfare Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Wszystkie szukania z Google pokazują trochę inny wygląd kolimatora Walther Top Point Możliwe że jest jeszcze z jakąś cyferką (inna wrsja) Natomiast jeżeli koli jest sprawny to za 5 dych raczej bym brał. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Mam kolimator Walther Top Point, ale nieco inny. Jeśli ten działa tak samo dobrze jak mój, to jak najbardziej się opłaca. Quote Link to post Share on other sites
varfare Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Właśnie nie wiem jaka to wersja, na koli pisało Walther Top Point bez żadnego numerka. Jednakże, jest to dokładnie taki sam jak na podanym zdjęciu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts