Szczups Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Co sądzicie o tym sklepie?Ja kupowałem tam AK47 cyma i jestem zadowolony 8) Quote Link to post Share on other sites
greenboy198 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 eh w/g mnie koleś ma mały wybór, co prawda może zamówić ale...i chhyba lekko nie zna się na rzeczy... Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Bardzo mały wybór koleś się nie zna na rzeczy Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 W chwili obecnej nie ma tam zbytniego wyboru towaru, ze względu na ogólny brak chińskich replik w polskich sklepach internetowych. Główni dostawcy są na razie pozbawieni interesujących produktów, a pozostali niezbyt chętnie sprzedają towar po cenach hurtowych. Mając więc wybór - dostać teraz niezbyt dobry sprzęt po wygórowanych cenach, lub poczekać aż sytuacja nieco się poprawi i dostać dobre repliki w dobrych cenach - wybór padł na poczekać, zwłaszcza, że asortyment sklepu nie ogranicza się tylko do Airsoftu. Odnośnie obsługi sklepu - pracują tam teraz cztery osoby - właściciel sklepu oraz jeden ze sprzedawców, którzy o ASG wiedzą tam tylko podstawowe rzeczy, ja jestem drugim sprzedawcą oraz serwisantem, jednak zastać można mnie tam tylko w środy, w piątki popołudniu oraz najczęściej w soboty (ze względu na to, że równocześnie pracuję i studiuję dziennie). Pracuje tam również inny serwisant, jednak jego wizyty w sklepie wiążą się głównie z odbiorem i dostarczeniem naprawianych/tuningowanych replik. Póki co pochwalić możemy się jedynie tym, że jako jeden z nielicznych sklepów mamy w ofercie shotguny od DE w całkiem niezłej cenie (60 zł) ;). Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts