Kmieciu4eveR Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 Ja już czekam 6 tygodni :-) Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 ja odeslalem we wtroek (13.09) i dzwonilem dzisiaj i mi powiedzial ze odebrał dzisiaj dopiero paczkę ( wysłałem im za pobraniem, 900 zł płatne przy odbiorze :P ) czemy czwartku (wtedy powinna dojsc kasa) .... dziwna sytuacja, niesadzicie ? :? :roll: :| Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Pytanie do kolegów z Karkowa : czy sklep działa? Bo od 3 dni nie można się dodzwonić na żaden z 3 podanych telefonów. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 własnie qrwa :evil: :x juz powoli mnie to wkurwia !!! Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Mi zostało powiedziane że pieniądze "poleciały" do mnie we wtorek poźnym wieczorem :| , nadal nie widze ich na swoim koncie i zaczynam się irytować , mam nadzieje ze poprostu bank ociąga się z zaksięgowaniem . Telefony do pana krzyska i sklepu głuche , nikt nie odbiera , natomiast pan Jacek odezwał się 2 dni temu . nie wiem poczekam do jutra i zaczne się bardziej denerwować :( Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Mnie Pan Jacek poinformował, że zrobił przelew w poniedziałek wieczorem, dzis jest piątek, nic nie wpłynęło. Chciałem spytać o taki stan rzeczy, ale telefony wyłączone. Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Jacek mi powiedział , że w sobotę 17tego zrobił przelew - kasy brak Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ja poczekam do końca przyszłego tygodnia , bede dzwonił , pisał , słał gołębie i puszczał gońców , jeśli nie dostane pieniędzy to chyba udam się na policje i powiadomie o oszustwie , nazbierało się nas ( czyt. zdenerwowanych i rozczarowanych ) więc może zadziała to tak jak w przypadku snajperasg ? na razie jeszcze wierze w uczciwość panów z Camo ale powoli zaczynam tracić cierpliwość , księgowanie pieniedzy to MAX 3 dni !! jeśli w tym czasie ich nie ma to znaczy zę ktoś już coś kręci . Pozdrawiam ! Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Witam UWAGA !! UWAGA !! Dnia 23-09-2005 o godzinie 19:31 rozmawiałem z Jackiem z Camo. Podczas tej rozmowy zostałem poproszony o przekazanie następującej informacji: "Camo nie czyta / nie wypowiada się / nie wchodzi na forum.wmasg.pl" wiadomość dodatkowa, właśnie wracają z Niemiec ( o ile dobrze zrozumiałem), dlatego nie odbierali telefonów. Ja tylko przekazuje informacje - zostałem o to poproszony. Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Ale co to ma do rzeczy ?? ja czekam na kase od wtorku a inny jeszcze dłużej ?? byłem zapewniany że pieniądze poszły do mnie a tu ani sladu !! nie obchodzi mnie skąd wracają ja tylko martwie się co z moimi pieniędzmi ! :( :( :( Edit: ale ja nie mam żadnych wyrzutów bo widze ze taż masz z nimi problem :| , przyjołem do informacji i mam nadzieje ze ten ich wyjazd jest jedynyą przyczyną opoźnien z wpłatami :? Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Witam Ale co to ma do rzeczy ?? ja czekam na kase od wtorku a inny jeszcze dłużej ?? byłem zapewniany że pieniądze poszły do mnie a tu ani sladu !! nie obchodzi mnie skąd wracają ja tylko martwie się co z moimi pieniędzmi ! :( :( :( a czy Ja napisałem, że ta informcja jest do skierowana do Ciebie ?? Wyjaśniłem tylko powód nieodbierania telefonow. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 wierze ze to uczciwi ludzie i faktycznie po ich powrocie odzyskamy kase :) tzn chciałbym w to wierzyc bo juz powoli trace nadzieje... i cierpliwosc :evil: Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Hmm... dzisiaj zadzwonilem, odebral Pan Jacek, powiedzial ze postara sie dzisaj odebrac moją paczkę (przypominam ze odsylalem za pobraniem ).... mam nadzieje ze to zrobił :roll: albo zrobi w poniedzialek Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 ja też zadzwoniłem , pan Jacek powiedział ze pan Krzysiek zajmował się przelewami i zwrotami , obiecałże sprawdzi i zadzwoni w poniedziałek :roll: , mam nadzieje że to nie kolejny wykręt ! Link to post Share on other sites
Nanteris Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ok całą sprawa szczęśliwie się zakończyła , dziś dostałem kaske z powrotem , Panowie z Camo strzasznie mnie naprzepraszali i w ramach przeprosin obiecali kuleczki jakie sobie wybiore ( skorzystałem ) . Więc podsumowując , mam do sklepu bardzo neutralne podejście , troche się nadenerwowałem i naprzeklinałem ale ciesze się że wszystko siędobrze skończyło . Może jeszcze kiedys kupie coś w Camo ale na razie dam sobie z nimi spokój . Pozdrawiam wszystkich majacych problemy i życze szybkiego wyjaśnienia !!!! Kulki sie nie pojawiły co wystawia następną opinie sklepowi i jego obsłudze , jak ktoś ma mocne nerwy i ojca prawnika może u nich kupować , reszcie stanowczo odradzam !! Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ja odeslalem paczke drugi raz i dalej czekam ;/ [ Dodano: 09.10.2005, 22:55 ] i czekam ... P.S. ile czau moze isc kasa za paczke odbierana za pobraniem ? bo zekomo we wtorek byla odebrana :? Link to post Share on other sites
Nanteris Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Stary dzwoń do niech ciągle , zasypuj smsami ja pisałem do p.jacka codziennie i jakos pomogło ! jak nie to pozostaje komisariat ! Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 slyszalem ze poczta nawet do tygodnia moze kasa obracac wiec czekam do wtorku a dzisaij bede probowal sie dodzwonic na poczte w celu ustalenia czy odebrali czy nie Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 No coz z otwieraniem stronki i ogladainem jej to ja nie mam problemow. Heh nawiekszy problem jest z kontaktem . Interesowal mnie i dalej interesuje glock 19 KSC hw i chciałem sie zapytac co to takiego jest gdyz cena jest bardzo apetyczna i roznica miedzy MG a camo jest 200 zl. niestety odpowiedzi nie uzyskalem ;] Link to post Share on other sites
Nanteris Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Pewnie dostaniesz uszkodzoną replika ( może z 2 ręki tak jak ja i Puszek ) , albo ze starej linii produkcyjnen z milionem wad... jeśli masz silne nerwy to próbuj szczęścia , ja odradzam stanowczo... Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 ja dostalem nie ten model co zamawialem wogole i czekam juz na zwrot kasy (odebranie paczki odeslanej Im za pobraniem).... fju fju... ok 3 tygodnie juz :evil: chociaz rowny tydzien temu zostala rzekomo odebrana :roll: eh... ta poczta polska :wink: Link to post Share on other sites
Konfederat Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Stały tekst, zapomnij narazie o kasie. Jak bedziesz ladnie prosil to dostaniesz za 2-3 miesiace część. Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 hmm.... jak teraz paczka znowu wroci bo nie odbiorą to ide na policje lub wnosze oskarzenie w sadzie - proste. Mam wystarczajace dowody oszustwa, adwokata pod reka i na to wszystko jeszcze jednego haczyka ale tu nie bede pisal :P ja nie popuszcze ale... czas pokaze :roll: [ Dodano: 11.10.2005, 20:23 ] dodaje, ze mimo jestem w 150% przekoanany ze sprawe wygram to glebiej lezy mi "pokojowe" i jak najszybsze rozstrzygniecie tej sprawy kasssaaa !!! :P :twisted: Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Mija już drugi miesiąc , jak czekam na kasę z Camo. We wtorek wysłałem listy polecone do pana Jacka i Krzysztofa. Podczas rozmowy telefonicznej z Jackiem w czwartek, obiecał on tym razem przelać pieniądze ze swojego konta, a nie prosić o to Krzysztofa. I tak do poniedziałku... Link to post Share on other sites
N.A.T.puszek Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Dzisiaj mila 10 dzien od kiedy paczka zostala rzekomo odebrana...okazalo sie ze poczta ma 14 dni roboczych wiec jeszcze do przylego tygodnia poczekam Dzisiaj jak zadzwonilem, tym razem do pana Krzyska to powiedzial ze rozmawial z Jackeim i paka serio zostala odebrana wiec... Czeeeeekaaamm :roll: :? Link to post Share on other sites
Recommended Posts