feder91 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 A szkoda że zamkneli firearmsa bo to był jedyny "profesionalny " sklep w centrum wawy <nie musiałem czekać ani płacić za przesyłkę> dziwie się osobą które piszą że nie odbierają jak wchodziłem zawsze ktoś siedział za biórkiem jak dzwonił telefon to gość odbierał tylko czasem wypadał na zewnątrz na papieroska :uśmiech: A zplajtowali bo im się to przestało opłacać a mieli na kącie jak wiadomo aż 2 lokale 1. Aleje Jerozolimskie 2. Aowstańców Śląskich i poszli w pół zapomnienie Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 hmmm jak zamkneli firme to mogli by zamknac www coby nie mieszac :( ja tam magazynka i montazu ciagle uzywam :P ale AEGa bym teraz u nich nie kupil... ciekawe co zrobili ze sprzetem ktory im zostal :P Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 Z pół oficjalnych informacji wiem, że sklep jest w stanie likwidacji. Z tego co mi tez wiadomo firma będąca właścicielem sklepu porwadzi sprzedaż pozostałości po nim... Pozdrawiam Cappuccio Link to post Share on other sites
HH_fan Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Zamówiłem Fa-mas'a u nich, na początku były problemy ale z mojej strony,na emaile odpisywali w około 5-6godzin. Pod odebraniu Famas'a okazało się że nie dostałem gwarancji,napisałem 5eamil w tej sprawie,a tu już 2 tydzień od 1 emaila mija-0 kontaktu. Nie polecam Link to post Share on other sites
HH_fan Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Zna ktoś numer telefonu do FA? Bo szukałem a nie znalazłem... Link to post Share on other sites
Xena Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 Właścicielem FA jest firma BCD+ więc spróbuj uderzyć do nich z tym pytaniem BCD+. Daj znać jeśli Ci się uda coś zdziałać. :-P Link to post Share on other sites
HH_fan Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Email już poszedł, jeśli nie otrzymam odpowiedzi telefon pójdzie w ruch :D... A i bardzo dziękuje za podanie kontaktu do sklepu. Pozdrawiam P.s. na pewno będę informować o aktualnej sytuacji :D Link to post Share on other sites
Xena Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Wygląda na to, że sklepu już nie ma. Link to post Share on other sites
Recommended Posts