karol780 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Witam. Mam pytanie... Niedawno zamówiłem sobie Desert Eagle UHC, i interesuje mnie tuning jego sprężyny... I tu jest problem, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć... I teraz nastaje pytanie... Gdzie mogę ją dostać, i czy istnieje w ogóle coś takiego. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 A więc tak. Możesz napisać jakie wymiary ma spring i ewentualnie wtedy powiemy czy jest (choć i tak wiem że nie ma). z drugiej strony tuning sprężynowego pistoplastoletu za 80 zł ?! Krzywdę sobie zrobisz ... Quote Link to post Share on other sites
natek_sk Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 A nie lepiej odłożyć kasę do skarbonki i kupić coś fabrycznie mocniejszego? Nie wiem, czy jest sens takiego tuningu... Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Najprawdopodobniej nigdzie nie dostaniesz takiej sprężyny. Trzeba znaleźć zbliżoną wymiarami (głównie średnicą przekroju) i ewentualnie dociąć i wyklepać końcówkę. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Następnie przeładować i odsunąć się na bezpieczną odległość, założyć gogle i hełm i w spokoju czekać aż wybuchnie. Quote Link to post Share on other sites
Gogin Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Następnie przeładować i odsunąć się na bezpieczną odległość, założyć gogle i hełm i w spokoju czekać aż wybuchnie. Gogle przedewszystkim, bo jeszcze mu zamek oko wybije ;-). Edited March 20, 2009 by Gogin Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Albo lufa wystrzeli xD Quote Link to post Share on other sites
natek_sk Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Albo lufa wystrzeli xD ...a kulka zostanie :) :-F Dostał ktoś kiedyś z lufy? Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 tak. ja :P spadła mi ze stołu na głowę jak zbierałem z podłogi zębatki i sprężynę :P Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Możesz dołożyć parę podkładek na prowadnicę i do tłoka, sprężyna będzie się bardziej zbijała. Sensu nie widzę w tym tuningu, ale dawno temu wkładało się takie cuda do sprężynówek. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts