clown Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Miał ktoś do czynienia z tym? http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=3048 Chodzi mi o konkrety, nie dywagancje. Fotki mile widziane :D Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 O Wielkie Google TRZECI LINK po wpisaniu w szukaj: Helikon Softshell. :roll: Quote Link to post Share on other sites
past Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 na ngt.pl piszą że niestety ma słabe właściwości jakie powinien mieć softshell. Ale chyba produkt jest zbyt młody , więc trzeba poczekać na więcej opini Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Trudno żeby miał właściwości porównywalne z oryginałem skoro jest z takich a nie innych materiałów. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Używam od kilku tygodni po mieście - uradza jako wiatrówka, przy lekkim deszczyku też jakoś to działa, jak to softshell. Ogólnie nic specjalnego, ale tragedii nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Hornet Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Intersujący może sie okazać także TAKI :) Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Intersujący może sie okazać także TAKI :) Zdradzę, że w najbliższym czasie ma być jeszcze UCP i Alpha Green. Ktoś pytał o foty CDJ www.allegro.pl/item567782132_usmc_combat_desert_jacket_cdj_marpat_rozm_m.html Edited March 17, 2009 by Hoplita Quote Link to post Share on other sites
Bren Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 A już myślałem, że zaoszczędzę kasę, bo nie skuszą mnie zakupem, a tu wersje w zieleni i MC :( Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ten w zieleni jest całkiem sympatyczny, macałem u gun'a, ale za taką kase ... wolałbym dołożyć 2gie tyle i mieć coś pewniejszego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts