Tie Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Potwierdzac twego zdania nie będę, skoro piszesz że Ci się podoba to nie ma nad czym dyskutować, nie chodzi mi o to że replika jest zła tylko że ma się podobać przede wszystkim Tobie. Co do ruszania się kolby mam, A5 i tu na pewno występuje chwianie się kolby(jest to efekt luzu na szynach) jednak nie jest to bardzo uciążliwe a po dociśnięciu kolby do ramienia niezauważalne. Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Nie wiem jak to jest w ICSach ale w TM chwianie sie wysuwanej kolby doprowadza do szału Ssaka z mojej ekipy. Ja mam stałą i nic sie nie chwieje. ale to tm, nie wiem jak ics. Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 A ja ci odpowiem bo cie znam. MP5 A4 jest takim samym elektrykiem jaki inne ICS'y. Niemniej jednak stała kolba da ci mozliwośc włożenia większej baterii. Co do sztywnosci samej kolby, to nie obawoałbym się że zacznie się ruszać. Jest wprawdzie zamocowana na jednym Lock Pinie, ale mozna zawsze go dokrecić. Jednak takie zjawisko występuje baaardzo rzadko. Dobry wybór. Sam mam ICS'y. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 http://www.arniesairsoft.co.uk/beta/html/n...4/ics_mp5a4.htm dość długi opis A4 Is it worth it? YES! yes yes yes yes yes (if you like MP5s). Quote Link to post Share on other sites
Santiago Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Mam ICS'a ze stala kolba (SD2) i chwianie kolby jest marginalne a jak dokrecisz lock pin'a (bo to sruba w tym wypadku) to praktycznie zadne. PS. jedyny minus stalej koby to to, ze giwera jest dluzsza co utrudnia dziebko transport (ale jak odkrecilem tlumik to spokojnie nioslem ja na plecach - pas 3 pkt. - pod kurtka i nic nie wystawalo, no tylko sie odznaczalo pod kurtka). Quote Link to post Share on other sites
Huck Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Czy wiecie może jakiej firmy low-capy pasuja do tej MP5.Bo narazie widziałem tylko 1 który na 100% pasuje, ale jest krótki i brzydko wyglad ;). Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 Pasują wszystkie magazynki jakie robione są dla MP5... TM, CA... Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Do MP5 z ICS pauja wszystkie low capy. Problem jest tylko z Hi Capami od CA. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Dziwne... u mnie hi-cap CA pacuje jak ulał ;) Quote Link to post Share on other sites
SHARKY_FST Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 A u mnie sie ryla. Wszystkie inne nie sprawialy problemu. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Algier Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 Moge ci w 100% polecić MP5-tki ICSa Mam MP5SD6 od ICS i jestem z niej jak najbardziej zadowolony. Co do kolby to jest oczywiście rozkładana dla wersji SD6 i się troche chybocze. Ale to jest charakterystyczne dla MP5. mi to nie przeszkadza. A w stałej kolbie syndrom chwiejnej kolby raczej nie występuje Quote Link to post Share on other sites
Huck Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 No ja już jestem zdecydowany na MP5A4 od ICS,przeczytałem mase tekstów o niej teraz tylko czekam na $ ;).Ale dzieki i pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Huck Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Mam pytanie czy moge zamątować do tej mp5 ten kolimator http://military.pl/s/m/CG263852.html bez potrzeby dokupowania jakiś szyn montażowych ???. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Nie da rady. Musisz kupić niski (ok 80zł) albo wysoki (ok 150zł) montaż. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts