Duncan McLain Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Co do oporządzenia to odpowiedż niedługo znajdziesz na privie bo nie mam zamiaru zaczynać następnej dyskusji o oporządzeniu(temat tego topica jest nieco inny). Do impregnacji używam serii Nikwax (www.summit.pl) Tanie sorty DPM są w Krośnie.Trzeba złapać kontakt z kimś z NFZ (Najemna Formacja Zabójców).Mundury są tanie i w dobrym stanie.Jest też duży ich wybór. Pozdrawiam. Szaman. Quote Link to post Share on other sites
NFZ_Mazikos Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 WITAM!! Gwoli ścisłości, "Najemna Formacja Zabójców". U nas teraz ciężko z sortem w maskowaniu DPM, miejmy nadzieję że ta sytuacja się niedługo zmieni. Na dzień dzisiejszy mamy problemy z zaopatrzeniem w DPMy, ja od miecha szukam spodni Junglowych na nietypowy rozmiar 187 i znaleźć nie mogę. POZDRAWIAM!! RM Quote Link to post Share on other sites
Duncan McLain Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 :D Przepraszam, już poprawiłem. U mnie jest ten sam problem-spodnie poszły w drobny mak.Teraz też szukam nowych tyle że wersji pattern94. Pozdrawiam. Szaman. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts