Szczups Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...kcesoriami.html Czy opłaca się takiego brać i czy nie rozwali mi się po pierwszym upuszczeniu? Z tym że raczej nie będę strzelał z kulek Edited March 16, 2009 by Szczups Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Czy opłaca się takiego brać Nie. Zdecydowanie NIE. czy nie rozwali mi się po pierwszym upuszczeniu? Rozwali. Z tym że raczej nie będę strzelał z kulek Eee, a z czego? Na pusto? Ile masz lat? I tak czy siak - strzelanie z repliki na pusto jeszcze szybciej powoduje jej wyeksploatowanie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Nie strzela się z kulek, strzela się z repliki. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Lepiej kup shota AGM. Link: http://www.taiwangun.com/shop,show,813 Masz do wyboru z kolbą albo bez. Pozdro. PS: Ile masz lat? Niech zgadnę 13? Quote Link to post Share on other sites
Julian10 Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 moj kolega ma te D-90 chyba 1,5 roku i nic sie nie zepsulo, a on dosyc nie umie dbac o repliki wiec bedzie chyba dobre. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Tak i na pewno używa go przynajmniej raz w tygodniu. A jeśli nawet, to pogratuluj mu zasięgu rzędu kilku metrów. NIE będzie dobre. Quote Link to post Share on other sites
andrus Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 muj kolega to miał i jak sie odczepi te bajery to ciężko w nim coś połamać Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Przestaniecie polecać takie dziadostwa? To się nawet na wystawkę nie nadaje. Za takie pieniądze to tylko shotguna z taiwangun.com Quote Link to post Share on other sites
trzmielu6 Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) jeśli nie chcesz z niego strzelać to na cholerę ci on,kup sobie jakąś replikę za 10 zł niż miał byś kupować za 100 zł i chodzić z kolegami i mówić BANG! BANG!żałosne ja tak robiłem jak miałem 7 lat teraz mam 2 półki replik za 10zł a jeśli jesteś bogaczem to kup sobie za 600zł i mów BANG!BANG!hehe :) przynajmiej poszpanujesz ;) Edited June 18, 2009 by trzmielu6 Quote Link to post Share on other sites
Ricardo Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 (edited) Co to się dzieje na świecie,zieloni doradzają zielonym :mrgreen: :wink: Powiem to co cała reszta obeznanych w temacie- pompka AGM lub dozbieraj do np AK Cymy za ok 304zł na Taiwangun.com .Temat wyczerpany papa :-F Edited August 16, 2009 by Ricardo Quote Link to post Share on other sites
DeMoH Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...kcesoriami.html Czy opłaca się takiego brać i czy nie rozwali mi się po pierwszym upuszczeniu? Z tym że raczej nie będę strzelał z kulek Kupiłem to kiedyś w ciemno. Powiem krótko - gówno przez duże G. Lepiej kupić już jakiegoś sprężyniaka. BTW. Papierową tarcze potrafi przebić z 10 metrów. Na więcej nie licz. Edited October 1, 2009 by DeMoH Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 a miałem miałem i nie polecam za żadne skarby!!! Nawet jaby mieli za darmo dać to mówię NIE!!! Quote Link to post Share on other sites
Antek6 Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 (edited) Hehehe, pamiętam tą zabawkę i to jak się miało mało kulek to można było strzelać tylko do góry :mrgreen: Nie kupuj tego złomu. Tyle. EDYTA. Po przemyśleniu stwierdziłem, że nazwanie tego repliką jest obrazą dla normalnych replik. Edited November 21, 2009 by Antek6 Quote Link to post Share on other sites
Rocky Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 A ja tę zabawkę kupiłem bo mi się podobała (okres fascynacji nowymi odcinkami Stargate). Mam jeszcze korpus bo tylko to się nie rozwaliło. Nie polecam, lepiej poczekać i uzbierać. A jak komuś podoba się ten model to lepiej brać to http://www.taiwangun.com/pistolety_maszyno...d_acm-1502.html Quote Link to post Share on other sites
Majin_Spider Posted January 16, 2010 Report Share Posted January 16, 2010 heh , te porównanie co dałeś to nie ten dział cenowy :P ale owszem lepiej kupić tego z taiwanguna ;] Quote Link to post Share on other sites
somerads Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Warto, mój kolega biegał z tym 2 lata temu, spadła mu nie raz. Nie odleciało nic, ani na zewnątrz, ani wewnątrz. Zasięg ma dobry (jeśli chodzi o walkę w budynkach). Ale za tę cenę że pompka była by lepsza, np. mossberg. #Down Kumpel kupił na allegro taniej, skoro strzela się do dziś to chyba warto było? Edited January 24, 2010 by somerads Quote Link to post Share on other sites
KamilKO Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Człowieku ten D90H to [***] bo ma plastikowy gearbox. Jest cały z plastiku. Nie wyrzucaj kasy w błoto. :) Jesłi się mylę to poprawcie mnie. :) Edited January 25, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Kumpel kupił na allegro taniej, skoro strzela się do dziś to chyba warto było? Nie było warto. Nawet jeśli ta replika jeszcze działa, to działa w taki sposób, że możesz zapomnieć o nawiązaniu walki z pompkami za 50 zł. Quote Link to post Share on other sites
polon Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Jak tak bardzo chcesz wydać te 100zl to daj mi ja sobie z tym poradzę ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts