Szczups Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...-oryginale.html Czy ktoś go widział w realu bądź miał w rękach? Bo to chyba niemożliwe aby shotgun miał pojemność 300 kulek, chyba że ja o czymś nie wiem? Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Rzecz, o której nie wiesz to magazynek wsypowy. Gdzieś w replice otwiera się jakaś klapka i do niej wsypuje się to 300 kulek i replika sobie z niego pobiera po kulce. Quote Link to post Share on other sites
Vetius Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...BESTSELLER.html Miałem to. Bodajże oba shotguny to, to samo tylko z twojego linka posiada kolbę i inny kolor. Magazynek w tych replikach (przynajmniej w silverku) jest wsypowy. Czyli na korpusie znajduje się klapka, którą się odsłania i wsypuję się kulki. Dlatego może mieć taką pojemność. Ale naprawdę jeśli chcesz kupić takiego shotguna to nawet na niego nie patrz. Quote Link to post Share on other sites
Szczups Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 Wiedziałem o magazynkach wsypowych, tylko nie myślałem że może być taki pojemny... Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Gdzieś u nas widziałem shotguna na 200 kulek chyba i też wsypowy magazynek... Nie ma dla mnie w tym nic dziwnego (choć tyle kulek nie pasuje do shotguna :uśmiech: ). Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 tyle,że ten shotgun to straszne badziewie, sukces będzie, jeśli wytrzyma to 300 kulek. Miałem go i już przy pierwszym naciągnięciu kolba i chwyt odpadły od reszty, bo mocowanie się złamało. Wyrzucisz kasę w błoto kupując to, lepiej kupić z taiwangun JT lub AGM (AGM niby lepszy, ale mocna sprężyna i też po jakimś czasie siądzie, JT niezniszczalny) Quote Link to post Share on other sites
WUZI Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Shotgun P.799A - ładowany jak w oryginale - hahaha, leżę i kwiczę :wink: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
human Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tylko zauważ, ze magazynek wsypowy jest typowy dla tanich broni (Shotgun Silver), więc radze żebys na to nawet nie patrzył bo jest 4x brzydsze niz na zdjęciach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts