bender Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Szukałem w pokrewnych tematach, ale nie znalazłem. Czym różnią się te dwa magazynki? M9 M9 Hard Kick Podejrzewam, że Hard Kick przy strzale pobiera więcej gazu dając tym samym większego kopa i tym samym nie jest dedykowany do jakiegoś konkretnego modelu repliki firmy KSC. Ponieważ jest to tylko podejrzenie wolałbym się upewnić. Mam nadzieję, że któryś z maniaków będzie znał odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 magi różnią się systemem podawania kulek i gazu - ten hard kick jest do najnoweszej serii ksc- system 7 , a ten tańszy do starszej konstrukcji , magi nie działaja naprzemiennie w tych klamkach... kupując m9 system 7 (czyli ten hard kick) musisz brać magazynki do tej 9-tki dedykowane Quote Link to post Share on other sites
bender Posted March 23, 2009 Author Report Share Posted March 23, 2009 Dzięki wielkie. Jeszcze tylko jedno pytanie, redwolf sugeruje używanie 134a albo Topgas, a Capri napisał Green Gaz. Czy tak jak w wypadku TMek tutaj rodzaj gazu też ma znaczenie? Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ksc dobrze radzi sobie z green gazem , strzelam na nim cały czas i uszczelki trzymają Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts