zwierzu93 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Fotka problemu. Proszę o porady co z tym fantem zrobić. dzięki. Quote Link to post Share on other sites
adrIan Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Ja mam podobny problem... spróbuj obwinąć czymś ten gwint co się przykręca lufę. Ja obwinąłem to teflonfixem...dużo go dałem no ale przynajmniej szyna na body pokrywa się w jednej osi z chwytem. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
konrad324 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Z chwytem przednim w emce jest zawsze problem jak się go zakłada. Spróbuj odkręcić pierścień mocujący do body od modułu ris i przestawić na na ząbkach. Jak to nie pomoże to podłóż coś pod gwint między lufę zewnętrzną a chwyt. Quote Link to post Share on other sites
ryuzok Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 między innymi po to powinni dodawać tkaie pierścienie między gwint a lufę zewnętrzną, podkładasz i powinno być w miarę dobrze, poza tym, RIS frontu i body powinien być na jednym poziomie, złącz je czymś, kolimator cyz coś, najlepiej 1 częściowy montaż długi, żeby się nie rozkręcało samo... Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Udało się złożyć, dzięki. Izolacyjna i teflonowa, to podstawa airsoftowa :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts