siwaszek Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Witam mam pytanie nośnie snajperki ale nie byle jakiej tylko dla osoby leworęcznej :). Czy są na rynku polskim jakieś części które by mi w tym pomogły nie chodzi mi o jakiś konkretny model ale słyszałem ze do jakieś VSR-y lub jej kopi można coś takiego dostać ale nie wiem gdzie :???: proszę o rady i linki :) pozdro Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Bodajze na WGC jest rączka przeładowania dla osób leworęcznych Quote Link to post Share on other sites
cezii Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Można też samemu przerobić VSRke. Poszukaj tematu tutaj - Był zatytułowany mniej więcej tak- Snajperka dla reworęcznych < coś podobnego. Tam był link do strony na której była opisana taka przeróbka. Ogólnie nie było to jakoś bardzo skąplikowana, można spróbować, ale ja osobiście nie widzę sensu. Ja przez rok miałem warriora(też jestem lewo ręczny) i strzelało mi się nawet wygodniej niż z prawego barku ;) Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Miałem w rekach snajperki lewo i prawo ręczne ( leworęczna była tylko jedna ale zawsze coś :) ) i o wiele wygodniej mi było jak była przystosowana dla leworęcznego strzelca dlatego wysłałem maila do znajomego który właśnie ma ten karabin ale niestety ma problemy z netem :???: . Przeszukam forum jeszcze raz może natrafię na podobny temat dzięki za podpowiedzi panowie ale mam nadzieje ze jeszcze jakieś propozycje się nasuną ;-) Edited March 31, 2009 by siwaszek Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Pomysl dosc prozaiczny lecz warko go zaznaczyc. Wiele rzeczy na pozor ciezko przyswajalnych i niewygodnych przestana takimi byc po dlugim treningu. Oczywiscie jest to rozwiazanie ostateczne. Przykladem moze byc cezii Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted April 3, 2009 Author Report Share Posted April 3, 2009 (edited) Jeżeli kupił bym giwerę to chciałbym sobie ją zrobić pod siebie . Jak bym chciał kupić byle jaki karabin to nie zakładał bym takiego tematu Edited April 3, 2009 by siwaszek Quote Link to post Share on other sites
wajser Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 AR-11? Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted April 5, 2009 Author Report Share Posted April 5, 2009 Niestety nie interesują mnie automatyczny karabin ale dzięki za sugestie :) Quote Link to post Share on other sites
wajser Posted April 5, 2009 Report Share Posted April 5, 2009 No to chyba kolega nie znajdzie takowej repliki... ;] Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Ja jednak nadal mam nadzieje :) ale kiepsko to wygląda sprawdzałem WCG , Redwolfa i nic :???: albo przeoczyłem coś albo po prostu nie ma :???: Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Napisz do G&H. Zrobią ci każdą replike jaka chcesz na np: CO2. Mi powiedzieli koło 2700zł za M1 Grand na co2 z 600fps i preclufami i tymi innymi bajerami..a no i z blow backiem :) Wiec tobie tez wystrugają jaką relike chcesz i jaką moc tylko chcesz;] Quote Link to post Share on other sites
wajser Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ciekawe czy sa w stanie zrobić Cheytaca...;] Quote Link to post Share on other sites
shadowman Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Z tego co z nimi gadałem...a męczylem ich ostro o rózne rzeczy..byliby w stanie zrobic nawet automatyczną bazooke:D Wiec to raczej nie probelm Quote Link to post Share on other sites
wajser Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Hehe... ciekawe ile by wołali za Cheytaca ;] Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 To może zamiast tu się zastanawiać to napisz do nich... Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 aps 2 SR. Syfna ale obu-ręczna http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=3997 Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Dex, topick o gazówkach jest... Od siebie dodam jako osoba strzelająca z "lewego oka" - coś mi się zdaje, że autor topicku gdyba zamiast sprawdzić... ;-) Dla mnie znacznie wygodniejsze jest przeładowywanie prawą ręką strzelając z "lewego oka". Podobnie uważają prawdziwi snajperzy - tak jest ergonomicznie. To w końcu gazówka i nie trzeba się szarpać z boltem... Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
wajser Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Kolega lambert ma racje w końcu to nie spring z M190 żeby się szarpać. Bolt chodzi delikatnie, nie trzeba dużo siły wkładać w przeładowanie. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 no ale z tego da sie zrobić gazówke (nawet nie jakims strasznym kosztem, są cylindry gazowe do tego). Quote Link to post Share on other sites
siwaszek Posted April 22, 2009 Author Report Share Posted April 22, 2009 Z jednej strony faktycznie strasznie lekko chodzi i z przyzwyczajeniem nie było by problemu . Ale jednak nadal będę szukał ostatnio nie miałem czasu za bardzo żeby się rozglądnąć po sklepach więc zaczynam polowanie na części od nowa Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts