zwierzu93 Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Chcę nieco podkręcić tego potwora. Myślę o wstawieniu zębatek TU systemy, Bore upa Guardera, m130 Guardera tłoka DF z tytanowymi zębaki. moje pytania są następujące: Czy szkielet to wszystko wytrzyma? Jaka bateria będzie do tej konfiguracji potrzebna? Czy silnik da rade? Dzięki za informacje. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Chcę nieco podkręcić tego potwora. Myślę o wstawieniu zębatek TU systemy, Bore upa Guardera, m130 Guardera tłoka DF z tytanowymi zębaki. moje pytania są następujące: Czy szkielet to wszystko wytrzyma? Jaka bateria będzie do tej konfiguracji potrzebna? Czy silnik da rade? Dzięki za informacje. ad1. Spokojnie wytrzyma stockowy, ale przy zmianie zębatek musisz wymienić ponoć popychacz (jest ponoć trochę inny od stockowego) U mnie szkielet wytrzymuje na auto przy m150 :) Łożyska polecam DF kulkowe. ad2. Bateria najlepiej 9,6 2200mAh G&P ,ewentualnie 10,8V Intellect ale to loteria ;/ ad3. Silnik możliwe że da radę, ja jednak co prawda do M150 zmieniłem go, bo dużo osób mówiło o awaryjności tego silnika, przy większych upgradach lepiej wymienić chociażby na ITU guardera lub jakieś chińskie mocne (neodymowe magnesy) Quote Link to post Share on other sites
BertooH Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Nawiązując do baterii 9,6 G&P. Wczoraj na polu walki "rozładowała" się. Właściwie to nie rozładowała się, tylko karabin na niej nie strzelał. Zmieniłem na inną i było dobrze. Dzisiaj wsadziłem ją do giwery i strzelała tak jak wcześniej... Co mogło być powodem? Dodam, że temperatura wczoraj była +15, więc odrzucam ochłodzenie... pizdzejfat- masz aimsa? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Aims'a nie mam, ma customa z aks-74n na ak-74m. Ale niczym się nie różni wewnetrznie oprócz 'blowbacku'. Co do baterii to najlepiej rozładuj i naładuj do końca ją kilka razy. Nimh rozładowuja się samoistnie szybciej niż nicd. Quote Link to post Share on other sites
Venom1 Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 A jak by się spisał w tej replice bore up z Classic Army? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts