Yahalom Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 O MGO widziałem topic, ale chciałem pomówić o singlu. Gry chyba nie trzeba nikomu przedstawiać? :mrgreen: Mam problem z misją w Act III, tą w Europie. Znalazłem i "zneutralizowałem" 1 partyzanta, natomiast nie mogę znaleźć drugiego. Transmiter wyświetla mi ciągle "South Station", a ja biegam w okół mapy jak baran i go namierzyć nie potrafię :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nie ma drugiego partyzanta ;-). Jest jeden - nie wolno Ci go neutralizowac! Masz go caly czas sledzic i to tak by Cie nie zauwazyl, a doprowadzi Cie do samej "Big Mamy". Jesli grales w MGS 3 to z pewnoscia wiesz o kogo chodzi ;-). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 O cholera :mrgreen: Trzeci raz od nowa muszę zagrać w takim razie :D Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 O masz. Arafat na PS3 katuje? :) Swoje, czy pożyczone? Jeśli swoje to dawaj PSN ID. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Moje takie jak na forum jakby co ;-)... Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 O masz. Arafat na PS3 katuje? :) Swoje, czy pożyczone? Jeśli swoje to dawaj PSN ID. Moje, moje - X360 powoli zaczął szlag trafiać, więc musiałem się przerzucić na PS3 :mrgreen: PSN ID: Razors1990 Quote Link to post Share on other sites
kwadrat005 Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 hi hi Panowie proponuje sprawdzic , oczywiscie jesli ktos nie zna ;) Metal Gear Awesome 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts