Wuch Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Witam ! Posiadam m4a1 od G&P. Po jednym szybkim biegu zauważyłem, ze brakuje mi pewnej części od rączki przeładowania... a dokładnie to tej. Czy można taką część dokupić od kogoś/ze sklepu i samemu sobie zamontować ? Czy muszę kupić całą nową rączkę przeładowania ? Szkoda dla takiej pierdółki 50zł wywalać na nową rączkę... :) Proszę o odpowiedź :) Edited March 31, 2009 by Wuch Quote Link to post Share on other sites
wally Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 A po co Ci ta zapadka? Bez tego rączka również świetnie działa. Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 Hmm może i racja :) Ale wciąż mam pytanie: czy można takie coś dokupić i samemu domontować ? Quote Link to post Share on other sites
tommy_pl Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Na 99 % Nie :) Opcją może być kupno raczki przeładowania Od Deep Fire za 59 zl tj po najniższym koszcie. Quote Link to post Share on other sites
Wuch Posted March 31, 2009 Author Report Share Posted March 31, 2009 (edited) To ja sobie to "cuś" odpuszczę :) skoro rączka działa ok, to nie będę dawał 60zł (równowartość dobrego metalowego low-capa od CA) żeby mieć taki pstryczek :D Dzięki za wszystkie odpowiedzi ! Edited March 31, 2009 by Wuch Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts