Bonczek Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Witam! Tak jak w temacie- proszę o porównanie tych dwóch wersji P90. Chyba nie muszę zadawać więcej "pomocniczych" pytań ;) Zapraszam do dyskusji! Pozdrawiam! Bonk Quote Link to post Share on other sites
Felga Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Powiem tyle: Marui. Nie ma co wywalać kasy na ACMa. Quote Link to post Share on other sites
Bonczek Posted April 6, 2009 Author Report Share Posted April 6, 2009 (edited) Prosiłbym jednak o jakieś obszerniejsze porównania... Edited April 6, 2009 by Bonczek Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) Felga oczywiście masz oba i zrobiłeś im długodystansowy test porównawczy.... Załamują mnie takie odpowiedzi. Ja sam osobiście mam ACM`a, znam 3 osoby z Marujami z którymi spotykam się bardzo często i znam bolączki ich replik. Aktualnie moje zdanie jest takie, żal mi było wydawać tyle kasy na ...nastą replikę w domu i dlatego nabyłem ACM`a i jestem z niego zadowolony. Nawet nie chce mi się w nim grzebać ;-). Jak miałbym zbytek kasy, nie wiem co bym nabył (w domyśle pewnie TM`a, w sumie jedna z lepszych replik Tokjowych). Edited April 7, 2009 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts