Parafian12 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Witam. Mam problem z moim gazowym Glockiem. A konkretnie zgubiłem pin z tyłu zamku który przytrzumuje selektor ognia a także taka mała metalowa kuleczka i chyba sprężynke(bo tak mówił kumpel). Jest to ten glock http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=748, z wymienionym zamkiem na metalowy i inne parę rzeczy. Najpierw mi sie to rozpałdo jak przeładowałem (chyba za mocno to zrobiłem), i jak do złożyłem to ten pin z tyłu wylatywał przy strzale(na trybie serii było ok o.0) aż w końcu go zgubiłem. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
FragleS Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Witam. Mam problem z moim gazowym Glockiem. A konkretnie zgubiłem pin z tyłu zamku który przytrzumuje selektor ognia a także taka mała metalowa kuleczka i chyba sprężynke(bo tak mówił kumpel). Jest to ten glock http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=748, z wymienionym zamkiem na metalowy i inne parę rzeczy. Najpierw mi sie to rozpałdo jak przeładowałem (chyba za mocno to zrobiłem), i jak do złożyłem to ten pin z tyłu wylatywał przy strzale(na trybie serii było ok o.0) aż w końcu go zgubiłem. Pozdrawiam Zgubiłeś prawdopodobnie cześci o numerach 256, 257, 258 - możesz spróbaować zamówić je w CAPRI, mi tam pomogli jak zgubiłem ten pin. Jakby co to pisz, pomogę Ci to złożyć. Quote Link to post Share on other sites
Parafian12 Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 tak są dokłądnie te części, na carpi ich nie mają ;/ Quote Link to post Share on other sites
FragleS Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 tak są dokłądnie te części, na carpi ich nie mają ;/ No w sklepie ich nie mają, ale na serwisie są... zadzwoń do nich i powiedz, że chciałeś do swojej repliki kupić takie części i oni Ci pwiedzą ile za to. Mi za sam ten pin policzyli 10 zł WAŻNE - żeby to złożyć, musisz miec kluczyk (mały ampol 0,7 mm) był w zestawie z giwerą. śrubka do tego jest pod szczerbinką - musisz wysunąć szczerbinkę i po lewej stronie masz taki malutki otworek. Sprawdź, czy masz tą śrubkę i kluczyk... Capri liczyli za te rzeczy po 10 zł każdą :P Quote Link to post Share on other sites
Parafian12 Posted April 14, 2009 Author Report Share Posted April 14, 2009 Od zbrojowni: Witam Prakujący rygiel możemy dorobić. Kulkę i sprężynkę dobierzemy. Koszt usługi - 35zł + wysyłka. Pozdrawiamy Wysyłać? Quote Link to post Share on other sites
FragleS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Od zbrojowni: Wysyłać? Tak myślełem, że tyle powiedzą :P Twoja kasa... sam zdecyduj :) Capri By Ci części wysłalo... a złozyłbyś sam :P Edited April 16, 2009 by FragleS Quote Link to post Share on other sites
Parafian12 Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Witam, Prosimy o ponowienie pytania za 5-6 tygodni być może pojawia się nowe pozycje w ofertach dystrybucyjnych. Pozdrawiam serdecznie Tomasz Dąbrowski Capri ASG Quote Link to post Share on other sites
FragleS Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Kurde, to problem. No to może inne serwisy, masz taiwangun, asgshop, specshop... Quote Link to post Share on other sites
Parafian12 Posted April 18, 2009 Author Report Share Posted April 18, 2009 wszedzie probowałem tylko w zbrojowni dali mi możliwość. Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 (edited) Jeżeli nie odpowiada Ci oferta zbrojowni, to możesz jeszcze próbować kupić drugiego, ale rozwalonego, glocka np z pękniętym zamkiem. Wtedy z obu jednego sprawnego złożysz. Edited April 18, 2009 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
biper911 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Skoro w ze Zbrojowni napisali, że "dorobią" i "dobiorą" to może udałoby Ci się znaleźć "zamienniki" samemu. Problem w tym, że musiałbyś mieć do czego się odnieść, aby dobrać kuleczkę, sprężynkę i pręcik, a to trudne skoro oryginały zgubiłeś :/ No chyba, że pamiętasz mniej więcej jakiej wielkości one były. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts