oorange Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Pytanko.W stock'u jaki ma cylinder ten g3?? Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Stockowy, a jaki może mieć ? Poczytaj sobie na stronie sklepów które oferują tą replikę, jeżeli nie wspominają o niczym, ma zwykły ( i taki ma ) . No chyba że ci zmierzyć linijką - to szybko napisz, póki g- box mi się wala po biurku w kawalkach :lol: . Jest to stockowy g-box TM po prostu, ot co. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 jemu chodziło o typ cylindra a typ jego to typ 0 cztli bez dziur (pełny) Quote Link to post Share on other sites
Daniellowawa Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Orientował sie ktoś czy front z szynami ris od nowej generaci G3 jg będzie pasował do g3 sg/1 TM? jak tak to mozę komuś rozwaliął sie replika JB i ma ten front na sell? :D Ew jakie inne fronty by pasowały? Albo mozę ktoś wie gdzei można dostaś drewnaine okładziny od prawdziwka? (wiem ze an specshop ale niedostępne są) Quote Link to post Share on other sites
macioza1 Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 Zgrzeszę i odkopię mega trupa. Wie ktoś gdzie można kupić body do owego g3 w cenie ok. 300zł? Nawet ABSowe, bo pękło mi oryginalne a nie widzi mi się wydawać 560zł na metalowe... Z góry thx ;) Quote Link to post Share on other sites
Horblower Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Chłopaki, nie ma któryś z was do sprzedania chwytu pistoletowego wraz ze stopką (albo samej stopki) do G3. Mogę również się wymienić na chwyt pistoletowy typu PSG. Fotki zamieściłem w komisie. Przepraszam że pisze w tym temacie ale jestem w wielkiej potrzebie a nie mogę nigdzie znaleźć potrzebnej mi części. Wszelki info proszę na PW żeby nie zaśmiecać więcej tematu. Quote Link to post Share on other sites
bizzy Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Witam, Czy stopka kolby od g3sg1 JG pasuje do kolby g3sg1 TM ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts