-=Kebabr=- Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Witam, są jakieś dobre opinie na temat tego produktu? Nie zawężają pola widzenia może? http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=100 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Mój kolega je ma i wygląda w nich jak ten zielony typ z Hellboya.Są w porządku z widzeniem ale smiesznie wygladaja Quote Link to post Share on other sites
Guest Graszczur Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 A jak z wytrzymałością? Też się zastanawiam nad zakupem tych gogli Quote Link to post Share on other sites
st45 Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) "Produkt nie stanowi ochrony balistycznej oczu i używanie go w tym celu jest niezgodne z przeznaczeniem.........."etc, ale oni tak piszą o większości sprzedawanych przez siebie okularów i gogli: www.jarmix-militaria.pl/product/BOBSTER-Gogle-Bugeye-przyciemniane-soczewki-BA001/?id=286 Edited May 14, 2009 by st45 Quote Link to post Share on other sites
Borol Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 Wytrzymują strzały ze stockowych G&P,Lr 300 pj, kalachów boyia.Czyli są wytrzymałe. Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 A w tych co pisze że są lustrzane to to znaczy że to tylko taki bajer do lansu? nie przyciemniają obrazu ani nic? Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Z gory uprzedzam żeby forumowe hieny ze złotymi łopatkami sobie dały spokój bo wiem że temat jest z 2009, a z racji tego że nie znalazłem zadowalających mnie informacji pytam tu żeby nie zakładać 2-go czy bez strachu moge je zakupić ? Prosił bym o więcej opini na ich temat :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 24, 2011 Report Share Posted September 24, 2011 Wytrzymują strzały ze stockowych G&P,Lr 300 pj, kalachów boyia.Czyli są wytrzymałe. masz tutaj wystarczającą odpowiedź wg mnie.. P.S. Odświeżę* Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 ale to jest JEDNA pożądna wypowiedź, a ja chciałem poznać opinie innych : ) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted September 25, 2011 Report Share Posted September 25, 2011 (edited) ale to jest JEDNA pożądna wypowiedź, a ja chciałem poznać opinie innych : ) na zbrojownia.com.pl tez masz 3 recenzje male,wiec juz masz 4 opinie,jak chcesz czekac na kolejne to smialo,albo mozesz sam kupic i dodac swoja opinie ;) Edited September 25, 2011 by OFF Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Tak widziałem to , ale one są typu ,,kolet jest dobry polecam ! ,, a mi chodzi o konkrety jakieś, np czy ktos strzelal do nich z 500fps + itp. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts