seger Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 witam. Czy miał ktoś z tą kamizelka doczynienia ? jak sie sprawuje, komfort noszenia jaki jest ? jak mają sie do siebie te panele czy po dołozeniu łądownic z magami nie beda one jaos "wisieć" nienaturalnie ? czy lepiej jest juz kupić "cirasa" od strike systems ? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Daj link co to za chinszczyzna. Quote Link to post Share on other sites
remko Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Chyba chodziło o to http://www.vest.pl/product-pol-4281-KAMIZE...ULARNA-UCP.html Dobrze mówię? Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Tak, dobrze mówisz. Z kamizela firmy MFH nie miałem do czynienia, jedynie z tą chińszczyzną która jest np. na Gunfire i wykonanie miała dobre aczkolwiek kującym w oczy minusem były krzywo poprzyszywane taśmy. Quote Link to post Share on other sites
shellshock Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 A tutaj masz z kompletem ładownic, w najmodniejszym camo tego sezonu 8) --->KLIK<--- 8) Quote Link to post Share on other sites
Pawelski Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Z daleka od tego łajna. MFH to taki miltec z inną nazwą, nawet też ją reklamują jako "renomowaną niemiecką firmę". Miałem od nich kaburę na PM, szajs galaktyczny. 450zł wyłożyć na coś takiego, to zakrawa na absurd... Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 W życiu bym nie zgadł, że chodzi o to bo dla mnie to jest kopia Armor Chassis :-F Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 no o armor chassis'a mi chodzi to co jest link na alledrogo to nie jest multi cam tlyko podróba kamo :) chodzi mi o kamizelę w coyote lub oliv Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Ściągnij sobie to od żółtych. Nawet przy obecnym kursie dolara taniej wyjdzie i weźmiesz coś lepszego niż MFH bo nie tylko oni robią tego kopie :) Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 cena normalna to 449zł za kamizelkę plus przesyłka ok 17zł a ja płące 25% taniej i tak wiec nie opłaca mi sie zza granicy ściagać :P Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 kupujemy chyba w tym samy miejscu, bo też dostałem ofertę na taką obniżkę, ale ponieważ nie intersuje mnie CB, odpusciłem.... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 O właśnie Panowie, ważna sprawa ! Sprawdzajcie, dopytujcie się czy w danej kopii tej kamizelki jest możliwość regulacji obwodu (gdyż chinol z Gunfire którego opisywałem powyżej, tej regulacji nie miał, zaś wedle opisu na specshopie, MFH tą regulacje ma) A ja dorwałem okazje i wygrałem coś takiego http://www.allegro.pl/item612428008_armor_...aki_okazja.html :D Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 26, 2009 Author Report Share Posted April 26, 2009 kupujemy chyba w tym samy miejscu, bo też dostałem ofertę na taką obniżkę, ale ponieważ nie intersuje mnie CB, odpusciłem.... chyba nie;) kupuję gdzie chcę ale są sposoby aby mieć te 25% później w kieszeni :) Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 chyba nie;) kupuję gdzie chcę ale są sposoby aby mieć te 25% później w kieszeni :) hmm.. zarówno cena za kamizelkę, kwota rabatu jak i cena przesyłki kojarzy mi się jednoznacznie, ale .. to luźna dygresja :) może jest kilka firma sprzedających na identycznych warunkach w ten weekend. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 dobra nie wazne jak ja to robie :P czyli wniosek nie pakowac sie w to ? Quote Link to post Share on other sites
JarekM Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 dobra nie wazne jak ja to robie :P czyli wniosek nie pakowac sie w to ? ja bym jej nie kupił równiez z innych powodów, komplet dobrym pouchy to conajmniej drugie tyle, a za łączną kwotę można mieć lepsze produkty, jak się dobrze rozejrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts