kajakarz Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o tym modelu - jestem nim bardzo zainteresowny. Niestety nie znalazłem dokładnego opisu, a w dziale o replikach wyborowych od razu posty przeszły na temat tunnigu. Mnie interesują informacje o stockowej wersji. Bardzo proszę o info osób posiadający takowy model i ich spostrzeżenia oraz porównanie z ich odpowiednikami inych producentów. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 A może tak poszukaj w dziale karabiny wyborowe? Ja bym tak zrobił... Quote Link to post Share on other sites
kajakarz Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Tak jak napisałem powyżej: W dziele karabinów wyborowych jest 1 temat który od samego początku schodzi na tuning repliki. Mnie osobiście interesuje wersja stockowa. I np. porównanie z dużo tańszym P&J - który jak się okazuje w stocku jest całkiem potężny. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Na temat eSeRa PJ jest sporo. Na temat GG niewiele - można coś wyczytać z opisu na specshopie/ASGshopie i na tej podstawie spróbować określić jego zalety/wady. Mnie osobiście też interesuje. Natomiast pozwolę sobie na uwagę dotyczącą zastosowania repliki "stockowej" w roli snajperki - otóż, nie ma sensu! I tak musisz budować "nowy" GB z nowym silnikiem, komorą HU, lufą i bateriami, najlepiej LIPO. Tu nie ma wybacz - po co taka "miotła" z osiągami chińskiego P90... ;-) Pozdrawiam, Lambert Edited April 28, 2009 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts