marek1988 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) Witam mam pytanko.Mam złożoną m4.Dokładnie w niej siedzi:Sprężyna 140 Guareder,Bore-Up guareder do m4,Zębatki STU CA,Silnik Hi-Torque CA,Wzmocniony Szkielet JG 3 gen.,tłok poliwęglanowy JG 3 gen,komora Hop-up CA i lufa precyzyjna Systema 365mm.I mam pytanie ile to da fps??Pozdrawiam. Edited April 28, 2009 by marek1988 Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Umiesz dobrze składać? Używasz teflon fixa? Jaka komora? Jaka prowadnica? Quote Link to post Share on other sites
marek1988 Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Telflon fixa nie używam,Komore właśnie podałem prowadnica łożyskowana G&G.Wydaje mi się że dobrze złożyłem podkładkowanie było dobre(zębatki leciutko chodzą),nie zależy mi na rofie bo strzelam tylko na pojedyńczym(auto jest dla cieńkich graczy :P) mosfet też jest jakby coś!!Jak uważacie ten szkielet pęknie przy tej sprężynie??A jak tłok będzie się trzymał??Czytałem że tłok i szkielet wytrzyma do 150. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Masz tłok i GB chińskie , więc loteria , ale są na forum potwierdzone przypadki używania M140 . W sumie powinno Ci to dać ok 500 FPS . Quote Link to post Share on other sites
marek1988 Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Ale myślę że ten szkielet i tłok na pojedyńczym trochę pociągnął nie??A jak szkielet pęknie i tłok zjedzie to co wziąść do tej sprężyny??Jak możecie to dajcie linki Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 polecam tłok deep fire z tytanowymi zebami jest na asgshopie i szkielet np. też tej firmy :P Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 Albo tłok Madbulla albo JBU. efekty zawsze podobne. Ja preferuje lekkie tłoki Guardera. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Ja będę nudny i polecę Hard Pistona. Już mi 3 komplety zębatek przy zacince na M130 Guardera ogolił, a na nim ani śladu. Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Generalnie zielonemu poleciłbym dobre wypadkładkowanie, ale Tobie!? xD No właśnie dlatego wolę Gurdera. Bądź co bądź tłok jest tańszy niż zębatki :P Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 (edited) Wiesz mam tak szczelny układ że jak zatnie mi się kulka w komorze to tłok zostanie w połowie nawet jak go zębatki nie trzymają ;) A zębatka tłokowa trafiając na metalowe ząbki Hard Pistona albo gubi zęby albo goli środkową ;) Ja używam Xytów więc nie są droższe. ;) A wypodkładkowane są uwierz mi ;) Edited May 1, 2009 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Wierzę xD No ja bym się bardzo zdenerwował gdyby mi mieliło htu systemy xD Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 (edited) E tam jak moje systemki się zmieliły to byłem zadowolony ;) Edited May 1, 2009 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts