Belfer Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Witam Gun: P&J II gen. pełen stock Problem: Po oddaniu strzału słychać tak jakby GB jeszcze naciągał do pewnego momentu sprężyne. Podobny oddgłos jaki wydaje padnięta bateria. Tak jakby GB wykonywał 1,5 cyklu, bo za każdym razem w komorze hop-up jest kulka i następny strzał to dublet Batki naładowane (KAN 1400 i Sanyo RC 3600) Gumka G&G Magazynki boyi, CA, GP, STAR Co może być przyczyną takiego zachowanie? pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Tylko na singlu jest taka sytuacja? Zobacz przerywacz. Moze się starł. Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 (edited) na singlu i auto. Co prawda selektor mi szwankuje i semi raz działa raz nie ale sytuacja ta sama. Tak jakby tłok wykonywał jeszcze prace. Przerywacz? tzn? Edited May 2, 2009 by Belfer Quote Link to post Share on other sites
janekkk Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 mam takiego samego według mnie to poważniejsze uszkodzenie ja bym go oddał do servisu bo sam mógłbym coś spsuć Quote Link to post Share on other sites
Belfer Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Padła sprężynka antireversala. Nic wielkiego ale rozebrać trza. Do serwisu nie opłaca się wysyłać, na chińczyku warto samemu popróbować. pzdr Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) Sprawdź czy antyrewersal łapie jak należy. Czasem pęka mu spręzynka albo tępi się dzióbek. edit: Tak to jest jak się nie czyta tematu do końca i odpowiada :-F . Edited May 29, 2009 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts