Grosio Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Witam. Przymierzam się do zakupu googli BFT Low Profile Goggles ( niedawno pojawiły się na SpecShopie ), jednak mam pewne wątpliwości. Ważne dla mnie jest to, aby google posidały gąbke, a nie gume, w miejscach w których przylega do twarzy. Czy wie ktoś, co znajduje się w tym miejscu ? Kolejna wątpliwość jest następująca... Jak z parowaniem ? Od razu podam może mój budżet: 100 zł. http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=4176 Jeśli ktoś już je ma, bądź testował je, bardzo proszę o zdanie jakiejś relacji :) Quote Link to post Share on other sites
brok Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ochrona oczu to ważna część wyposażenia, więc odradzam raczej chińskie produkty wątpliwej jakości. W podobnych cenach można znaleźć na allegro gogle markowych, sprawdzonych firm. http://www.allegro.pl/item625580563_gogle_...e_promocja.html Tutaj znajdziesz model z gąbką. Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 A czy oby na pewno, są one orginalne ? I jak z parowaniem ? Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Tak są oryginalne. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Ja je mam i powiem Ci,ze z ochroną oczu sobie nieźle radzą.Z 5 m 430 fps i tylko mała ryska.Troche gorzej z parowaniem,bo jeśli sie nie pocisz to jest lux,ale jeśli sie pocisz (chodzi mi o okolice łuku brwiowego i poniżej) to już jest przesrane.Ogólnie chronia idealnie,oraz pasują jak ulał na hełmy typu mich. Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 A czy to prawda, że te BFT są robione przez firmę UVEX ? A, i czy ktoś może kupywał te ESS'y na allegro mniej wiecej w takiej samej cenie ? Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 No ja te BFT dostałem w pudełku Uvexa ;) Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Dostałeś w pudełku Uvexa bo takie mieli w sklepie :roll: Już widzę jak Uvex robi takie rzeczy :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Grosio Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 Czyli do 100 zł, mogę śmiało brać te ESS'y ? A jak tam u nich z parowaniem ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts