Arthur Currie Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 http://www.altair.com.pl/start-2868 Ot ciekawostka dla maniaków sił zbrojnych jej królewskiej mości ;) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Taka niekoszerna. Risy, eotechy. Brytyjczycy nie lubią tak. ;) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Widziałeś L85A2 po modyfikacji - zmianie łoża i celownika? ;) Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) System szyn od DD, Acogi, Eotechy do AG36 są już chyba wprowadzane od roku. ;) Edited May 3, 2009 by KicpA Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Widziałeś L85A2 po modyfikacji - zmianie łoża i celownika? ;) Widziałem, widziałem. Niekoszerność na niekoszernością. ;) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 System szyn od DD, Acogi, Eotechy do AG36 są już chyba wprowadzane od rokuNie wiem, co to jest dla Ciebie "DD", ale znam daty przetargów i kontraktów oraz producentów, którzy wygrali. Rok jeszcze nie minął, zapewniam. A pierwsza publiczna prezentacja była całkiem niedawno. Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Daniel Defense? Z tego co mi wiadomo to oni wygrali przetarg ale mogę się mylić. Wcześniej był front B&T chyba. Zdjęcia które znalazłem i filmiki z YT są datowane na czerwiec i lipiec jak i późniejsze miesiące 2008 roku. Może źle się wyraziłem z tym wprowadzone :D chodziło mi o to że były już używane możliwe że w celach testowych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts