Dain Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Witam Nie wiedziałem gdzie dac ten temat wiec daje tu. Co myślicie o tej "replice?" http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24654044 czekam na opinie czy da się to na asg przerobić... Link to post Share on other sites
RafZielak Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Jeśli to ma energię by wypchnąć śrut stalowy 6 mm na sensowną dla wiatrówki celną odległość to ... nie ryzykowałbym zabawy z użyciem tego pistoletu. :) Uwaga na gogle. :( Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted April 30, 2004 Report Share Posted April 30, 2004 Bylo napisane w watku o allegro, ze to jest Beretta NBB z KWA ino wlascicielowi sie calkiem popieprzylo wszystko. Link to post Share on other sites
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 PAT_cynik ... jeśli mogę prosić ... dja link do tegoż wątku bo szukałem już na wszystkie sposoby i znależć nie mogę :( Dzięki. :) Link to post Share on other sites
Stolar Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=4817...r=asc&start=225 gdzieś w okolicach 16 strony o tym było 8) Link to post Share on other sites
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Dzięki choć ... chwilę po napisaniu tego posta sam znalazłem wątek. :) Najpierw godzina szukania i nic, a później post, jedno wyszkuja i ... znalezione. :D Link to post Share on other sites
PaD Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 no jak juz gdzies pisalem o tym (nietylko ja zreszta) ze jesli koles dal real foto to to jest na bank beretka NBB z KWA!! "Zasilanie CO2 (moze być gaz od zapalniczek)" - ej no jak dla mnie to nie kazdy gaz moze byc, przeciez nie kazdy jest tak sprezony, chociaz z drugiej strony nie probowalem do gazowy wciskac innych gazow :lol: dziwne no jak koles pisze ze 170m/s i o jakims tam naboju czyszczacym walther, to moze przerobil to czy co... :? ale szczerze watpie zeby stalowa kulka 6mm poleciala na sensowna odleglosc . Link to post Share on other sites
RafZielak Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 Dokłądnie myślę to samo i dlatego już zrezygnowałem z tej broni. :) A co do opisu ... jak napisał Cynik ... gościowi się wszystko pomieszało i pewnie spisał z jakiejś strony tudzież sklepu internetowego osiągi tego pistoletu nawet nie wkładając do neigo śrut. :) Mimo wszystko ... za dużo niewiadomych, zbyt duże ryzyko. Opinie o broni są ogólnie dość dobre, ale ... jako, że ejst to KWA czyli firma nie istniejąca już i części do niej się sprowadzić nie da to wypadałoby się przed zakupem pobawić i porządnie sprawdzić w jakim ona jest stanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts