Giuks Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 Mam Berette 92 F z STTI gazową albo jak toś woli M92F prawdopodobnie tą za 200 zł. (chyba ta http://195.117.13.163/s/m/ST116.html chociaż na obrazku nie wygląda tak samo nr to ST116 :D ) z military.pl ale nie wiem bo kupowałem ją w Galeri Mokotów. Na military.pl pisze że ma ona hop-up ale ja po rozłożeniu jej obejrzałem ją i nie wydaje mi się żeby tam był HU :( . Jest tam jakiś wystający kawałek jakby nie równość ale jest to chyba z metalu i raczej służy by kulka z lufy nie wylatywała. Czy to jest Hop-Up czy nie jeśli ktos ma tego guna prosze niech napisze i jeśli to nie ma HU to jak go dorobić :?: :?: . Plz o odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted May 1, 2004 Report Share Posted May 1, 2004 jeśli go nie ma to może poprostu tego nie ma :] albo wymonotwali gumki HU widziałem na www.tajgun.pl i www.military.pl i z tego co wiem to nie ma sensu samemu robić bez spec. sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
Kłos Posted May 4, 2004 Report Share Posted May 4, 2004 "Jest tam jakiś wystający kawałek jakby nie równość ale jest to chyba z metalu i raczej służy by kulka z lufy nie wylatywała" to właśnie jest hop up. i jest zrobiony z gumy. podczas strzału kulka o niego ociera co ją podkreca. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts